23948sdkhjf

Isolering der forhindrer fugtskader og øger boligarealet.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Panelbyg ApS

Det uforudsigelige danske vejr, gør det udfordrende at forhindre fugt på byggepladserne.

Men hvordan imødegår man denne udfordring? Hos Panelbyg har vi en løsning i form af en hulmursisolering, der ikke optager fugt, og som samtidigt tilføjer flere kvadratmeter til boligen i kraft af den gode isoleringsværdi op til 90 % mere effektiv end andre gænge isoleringsmaterialer.
Det omskiftelige danske vejr kan skabe mange udfordringer i byggeriet, der især giver problemer under isoleringen af byggeriet, hvor regn og fugt kan resultere i svamp mellem væggene, når engang konstruktionen står færdigt.
Traditionelle materialer som mineraluld, der er porøst, kan optage fugt, og når først skaden er sket er det besværligt og omkostningstungt at udbedre det. Hos Panelbyg har vi sat os for at sætte ind før skaden sker ved f.eks. at tilbyde hulmursisolering, der er formfast og ikke reagerer ved kontakt med vand:

 - Vi benytter bl.a. isolerings plader af PIR skum, som har en utrolig høj isoleringsværdi samt vandafvisende og formstabilt. Fordelene er mange, men først og fremmest så slipper man for, at isoleringen optager fugt i byggeprocessen, og derved danner svamp eller skader murværket på sigt. Men hertil er det værd at bemærke, at med isoleringsværdier, der er så høje, kan man tilmed nøjes med væsentligt tyndere ydervægge. Men hvad betyder det helt konkret? Jo, det betyder at man med væsentligt smallere vægge til følge, får flere kvadratmeter i boligen. I et klassisk typehus på 170 kvm, vil man kunne opnå ca. 8,5 kvadratmeter ekstra takket være vores effektive hulmursisolering. Med de kvadratmeterpriser vi ser i Danmark, er valget af en effektiv isolering, derfor en stor økonomisk gevinst for andet end blot varmeregningen.

- En anden fordel er, at man har med et produkt at gøre, der fylder det halve og vejer en tredjedel af traditionelle produkter af mineraluld. Det betyder, at det er let at håndtere for håndværkeren på byggepladsen og kliksystemet sikrer lufttætheden mens en simpel montage overordnet set, giver en hurtigere og mere effektiv byggeproces.

  • Hulmursisolering.
  • Indvendig isolering m. gips.
  • Facadeisolering.
  • Gulvisolering.
  • Tagisolering.
  • Velegnet til nybyggeri og renovering.
  • Op til 90 % bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering.  

Se mere på  www.panelbyg.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Panelbyg ApS

Gråhedevej 7
6880 Tarm
Danmark
Panelbyg ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094