23948sdkhjf

Ny projektleder til elafdeling i Silkeborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Hos Henning Mortensen a/s er Jonas Lykkegaard Ehmsen fra Silkeborg ansat som ny projektleder i elafdelingen.

I det nye job skal Jonas Lykkegaard Ehmsen sikre, at byggeriet af de mere end 200 typehuse, som Henning Mortensen a/s hvert år er med til at opføre, kører effektivt og korrekt i henhold til den nye installationsbekendtgørelse.

»Den første tid har jeg blandt andet brugt på at udarbejde interne retningslinjer for udførelse af eltekniske installationer i boligbyggerier. Retningslinjerne skal sikre ensartethed i udførelsen og ikke mindst, at lovgivningen på området bliver overholdt«, fortæller Jonas Lykkegaard Ehmsen, der er elektriker og uddannet elinstallatør. Han kommer senest fra en stilling som elinstallatør hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

Om sin nye stilling hos Henning Mortensen a/s siger han:

»Virksomheden har en størrelse, hvor ledelsen og medarbejderne arbejder tæt sammen. Der er heller ikke langt fra idé til handling. For mig er det en attraktiv arbejdsplads at blive en del af. Det betyder også meget for mig at arbejde lokalt, hvor jeg bor«.

Han fortsætter:
»Mine år hos S&M betyder, at jeg kommer med stort kendskab til tankegangen hos både bygherrer og rådgivere. Den viden ser jeg som en fordel i forhold til at optimere den udførende del af byggeriet«.

Jonas Lykkegaard Ehmsen startede hos Henning Mortensen a/s i november 2019.

Mere om eltekniske installationer og boligbyggerier? Så kontakt:

Jonas Lykkegaard Ehmsen
E-mail: jeh@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 2272 4408

Læs mere om Henning Mortensen a/s.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.094