23948sdkhjf

Rigtig rådgivning på rigtigt tidspunkt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fischer Danmark A/S

Fischer er en professionel samarbejdspartner, når der skal skabes overblik over projekteringen af solafskærmning.

Vi er eksperter i alle typer solafskærmning samt styringskoncepter, og vi rådgiver fra A til Å i små som store projekter. Vi afdækker alle problemstillinger i opgaven, så vi sikrer, at kunden får de rigtige produkter til den rigtige totalløsning.

Uanset projektets art skal mange faktorer inddrages, overvejes og vægtes i projektering af solafskærmning, herunder energikrav, arkitektur samt brugernes ønsker og behov. Derfor er det væsentligt, at projekteringen af solafskærmning er med helt fra starten af byggeprocessen. 

Vores rådgivning drejer sig om tre områder: teknik, design og konstruktion, og vi lægger meget vægt på at give den rådgivning, der er brug for på det specifikke tidspunkt. Vi gør også meget ud af at sikre, at vores og arkitektens forståelsesramme og udgangspunkt stemmer overens, så der ikke opstår misforståelser og fejltagelser.

Det vigtigste for os er, at vi altid kan stå inde for det konstruktionsmæssige, og at produktet vil fungere i en virkelighed. I sidste ende er der jo en bygherre, som skal have et produkt og en løsning, der holder. Det tager vi meget alvorligt. Og vi siger nej, hvis vi kan se, at løsningen ikke er funktionsdygtig. Det opfatter vi som god rådgivning.

Læs mere om vores rådgivning 

Læs mere om projektering 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fischer Danmark A/S

Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Danmark
Fischer Danmark A/S

Send til en kollega

0.109