23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Building Green får besøg af renoveringsekspert fra Barcelona

Noget gammel, noget nyt… og noget bæredygtigt! Vi bygger og bygger og river gamle bygninger ned. Men hvad nu, hvis vi ikke hele tiden river ned, men i stedet renoverer de gamle bygninger? Og på den måde gør det gamle nyt og bæredygtigt?

Den første internationale taler til Building Green i Aarhus den 25.-26. marts, som du får løftet sløret for, er ekspert i netop denne disciplin. Glæd dig til at høre:
 
Ricardo Flores, arkitekt og stifter af Flores & Prats i Barcelona
 
Som en del af årets tema bæredygtige valg i 2020 får du sat fokus på mulighederne ved at genbruge datidens valg og forny dem til nutidens brug. Du kan blandt andet høre Ricardo Flores fortælle om renoveringen af en gammel, forfalden bygning i Barcelona.
 

Sala Beckett i Barcelona – hvor gammelt og nyt sameksisterer
Ricardo Flores og arkitektvirksomheden Flores & Prats står bag renoveringen af det flotte Sala Beckett teater i hippe El Poblenou i Barcelona.
 
Et samlingssted for arbejdere fra 1924 stod efterladt i 30 år. Regn, vind og duer efterlod stille og roligt bygningen i forfald. Igennem et hul i loftet opdagede Flores & Prats en solstråle midt i den gamle bygning. Det tolkede de ikke som et tegn på bygningens forfald men tværtimod som et optimistisk tegn på en ny og lys fremtid. Solstrålen er der stadig, men nu har Flores & Prats renoveret den gamle bygning og forvandlet den til et smukt teater, hvor det gamle og det nye sameksisterer. Se flere flotte billeder og læs mere om Sala Beckett her.
 
Ricardo Flores og Eva Prats stiftede Flores & Prats i 1998. Flores & Prats er specialiseret i renovering af forladte konstruktioner, og de insisterer på ”gammeldags” arkitektur med håndtegninger og håndlavede modeller. På Central Stage kan du høre Ricardo Flores fortælle meget mere om Sala Beckett, renovering af gamle bygninger og Flores & Prats’ tilgang til arkitektur.
 
Tilmeld dig gratis og hør mere om Flores, Sala Beckett og “gammeldags” arkitektur i 2020.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.062