23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal dine grønne løsninger være det bæredygtige valg?

Book en stand til Building Green Aarhus i marts og få vist dine grønne produkter og løsninger frem for hele byggebranchen.

Den 25.-26. marts mødes hele byggebranchen til Building Green i Centralværkstedet i Aarhus. Har du bæredygtige produkter eller løsninger som alle arkitekterne, bygherrerne og bygningskonstruktørerne skal se?

BOOK DIN STAND I DAG

Building Green i Aarhus samler for 4. år i træk byggebranchen til bæredygtig vidensdeling og netværksbygning for hele Danmarks grønne byggemiljø. 70 udstillere kommer til at stå klar med en udstilling af de nyeste bæredygtige løsninger og produkter. Sidste år deltog mere end 2500 i de bæredygtige dage i Centralværkstedet.  Skal du også være med?

Bæredygtige valg i fokus

Building Green sætter fokus på temaet bæredygtige valg i 2020. Over 2 dage indtager 80 talere de 3 scener i Centralværkstedet og gør bæredygtige valg nemmere at tage for byggebranchen. På scenerne kommer talere og debatter til at tage udgangspunkt i 3 undertemaer:

-        Materialevalg og målbarhed

-        Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri

-        Fremtidens efterspurgte bæredygtighed

Hør mere om dine muligheder

Hvis du vil høre mere om mulighederne for udstilling til Building Green-events, så kan du kontakte Krestina Sørensen på +45 22848409 eller på sales@buildinggreen.eu. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.063