23948sdkhjf

BS FALSE-MONTAGE leverer knapt 14 km. pladefals

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Det er BS FALSE-MONTAGEs største sag i nyere tid, som løber over mere end 9 måneder, og fordeler sig over 5 bygninger.

Den gamle Mosegrund i Hillerød, er i øjeblikket en stor byggeplads, hvor der skyder bygninger op flere steder og det hele virker en smule uoverskueligt. Men når det hele står færdigt i 2021 bliver det med 2 bygninger på hver 15 etager, 2 karréejendomme i 4-6 etager med i alt 340 boliger, erhvervshuse, fitness, cafeer og dagligvarebutikker. Det hele får et samlet areal på 44.400m2. Alle boligerne får enten adgang til altan, udeareal eller tagterrasse, hvilket gør det hele mere attraktivt.

Når hele frederiksbro er færdig udviklet, kommer det til at bestå af omkring 1.300 boliger. Hertil kommer “Den grønne Kile” med en kunstig sø udformet som en svane i flyvende flugt. Søen indrettes med faciliteter til vandsport, svømmebassin og kajanlæg. Rundt om vil der også komme legepladser og sports aktivitet.

BS FALSE-MONTAGE skal levere og monterer knapt 14.000 løbende meter pladefals til byggeriet, og vi er utroligt stolte over at kunne være med i et af Danmarkshistoriens største private byggerier.

En af tingene som vi ved BS FALSE-MONTAGE gør for at sikre vores produkt, er at fuldlime vores pladefals med betonlim i pladens fulde længde samt i bagvægselementets fulde bredde. En anden fordel med BS FALSE er at dør- og vindueselementer kan monteres direkte i pladefalsen, uden nogen form for ekstra sikring. Vores konsol beslag under bundfalsen er udviklet i samarbejde med Simpson StrongTie, så de kan bære lasten af elementerne. Når pladen er monteret korrekt i bagvægselementet, skal mureren blot følge kanten af vores fals da vi altid tager høje for mure og pillemål. BS FALSEN 2009 har en glat overfalde og sikre derved minimal finish arbejde til det efterfølgende malerarbejde.

Vi takker Pihl & Søn konsortiet for et godt samarbejde

Vi arbejder hele tiden på at udvikle innovative løsninger, og en af dem, er vores nye BS FALSEN Z BAGVÆGSINDSTØBNING, hvor vi erstatter den traditionelle udsparingskasse i betonstøberiet for at bruge vores pladefals som udsparingskasse og derved indstøbe en færdig lysning direkte i bagvægselementet. Betonstøberiet har ingen affald og elementet bliver leveret på byggepladsen med færdig lysning klar til dør- og vindues montage.

Ønsker du at hører mere om vores produkter og løsninger, kan du kontakte vores salgskonsulent Rune Hvidberg på TLF.: 2627 0665 eller på mail Rune@bsbyggerservice.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Billeder & videoer

BS FALSE 2009, FrederiksbroBS FALSE 2009, FrederiksbroBS FALSE 2009, Frederiksbro

Send til en kollega

0.125