23948sdkhjf

Klæd ventilationskanaler ud med farver, mønstre og logoer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fabricair A/S

En af de mange fordele ved tekstilbaseret ventilation er den store fleksibilitet, der bl.a. omfatter størrelse, facon og farvevalg.

Fastelavn er farvernes fest og når vi mødes på skoler, i idrætshaller og forsamlingshuse for at slå katten af tønden så kig op - der kan være forandring i luften. I hvert fald vælger flere og flere at skifte de traditionelle stålkanaler ud med tekstilbaserede indblæsningsløsninger, fordi de luftteknisk leverer en langt bedre ydelse.

Farverige kanaler med mønstre, logoer eller tekst kan sætte prikken over i'et uden at koste en herregård. Tekstilkanaler understøtter arkitektens æstetiske vision uanset om indblæsningskanalerne skal gemmes væk eller være en del af rummet personlige udtryk.

FabricAir tekstilkanaler er arkitektur og ingeniørkunst i skøn forening. Teknologien giver fuld designfrihed både i form og figur. Det høje præcision i indblæsningmønsteret sikrer en jævn og trækfri luftfordeling med en lav temperaturgradient på tværs af rummet (<0,5°C), uden at tilføre støj. Vi kalder det Smart Air Solutions og løsnigen fungerer lige så godt til nybyg som til ombygning.

Funktion og æstetik kombineres og skaber det perfekte indeklima med et stilfuldt look, der matcher bygningens arkitektur. Med et stort udvalg af standardfarver og mulighed for at vælge mellem 1100 forskellige  specialfarver, endeløse mønstre, logoer og/eller tekst passer vores indblæsningsløsninger til enhver arkitektonisk vision.

Resultatet er en trækfri, kondensfri og nærmest lydløs indblæsningsløsning, der enten kan indgå som en usynlig komfortfeature eller som en farverig og personlig tilføjelse til interiøret.

Udforsk vores hjemmeside for at finde mange flotte eksempler på, hvordan tekstilbaseret ventilation og arkitektur arbejder sammen enten ved at fremhæve og lege med kanalerne eller lade dem indgå diskret i designet.

Du kan læse meget mere om tekstiler og farvevalg her og finde de mange eksempler og case studies her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fabricair A/S

Islandsvej 3
4681 Herfølge
Danmark
Fabricair A/S

Send til en kollega

0.078