23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren kommunikationsprofil til Grønbech

Mikael Winkler, der har mangeårig erfaring som pressechef i bagagen, er netop tiltrådt som seniorkommunikationsrådgiver hos PR og kommunikationsbureauet Grønbech.

Det er en erfaren kommunikationsprofil, som netop er kommet til Grønbech i Dragør, der skaber synlighed og succes for specialistvirksomheder og SMV'er bl.a. inden for byggeri, industri og velfærdsteknologi. Mikael Winkler, 54, har en baggrund som journalist, redaktør og mangeårig pressechef.

”Vi har konstant fokus på vækst og på, hvordan vi kan udvide vores services og gøre en forskel for både eksisterende og nye kunder. Med Mikael og hans omfattende erfaring ombord er jeg meget fortrøstningsfuld i forhold til, at vi når de strategiske mål, vi har sat for virksomheden,” siger direktør for Grønbech PR og Kommunikation, Susanne Lindø Grønbech.

Susanne Lindø Grønbech fremhæver ikke mindst Mikael Winklers mangeårige arbejde med at udvikle kommunikationsstrategier og hans erfaring med at formidle nichepræget og svært tilgængeligt fagstof som et godt match til Grønbech PR og Kommunikations fokus på at levere kommunikationsløsninger til specialistvirksomheder.

Over 16 års erfaring med presse- og kommunikationsarbejde
Mikael Winkler er uddannet journalist og har arbejdet i både dagblads-, ugeblads- og magasinbranchen. Han har desuden et solidt erfaringsgrundlag med mere end 16 års presse- og kommunikationsarbejde i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), herunder gennem hele finanskrisen, og han har et veludviklet netværk i erhvervspressen.

De senere år har han som selvstændig tilbudt kommunikations- og presserådgivning til virksomheder, herunder rådgivning om, udarbejdelse og eksekvering af virksomhedens kommunikationsstrategi, ligesom han har været medstifter af og redaktør på nichemediet Complidia, der leverer nyheder om bl.a. finansiel regulering og GDPR. Privat er han gift og bosat med journalist og kommunikationsrådgiver Pernille Marott i Hvidovre, og sammen har de fire børn.

”Jeg glæder mig virkelig til at bringe mine kompetencer i spil hos Grønbech PR og Kommunikation, der med sit jordbundne afsæt og solide historik og fundament i høj grad synes at komplementere de værdier og den måde at drive forretning på, som jeg lægger vægt på,” siger Mikael Winkler.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.062