23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantrons digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø

Den 26-27. februar udstiller Scantron AB på Säkerhet Syd messen i Malmø – en messe med fokus på fremtidens sikkerhedsløsninger. Vi glæder os til at vise vores mange digitale dørtelefoni- og adgangsløsninger frem.

På stand I:17 viser Scantron bl.a. digitale skærme i form af en infoskærm til receptioner og opgange, en bookingskærm til fælles- og mødelokaler og lejlighedsskærme, som kombinerer dørtelefoni og adgangskontrol til brug af beboere. Derudover viser vi også vores nye digitale navne-displays integreret i dørstationer og postkasser.

Hele systemet lægger vægt på at skabe en løsning, som gør hverdagen lettere for både administration og beboere. Dette opleves f.eks. ved at administratoren nemt kan ændre og opdatere navne på beboere ved ind- og udflytning via den webbaserede Nova software.

Vi håber, du vil kigge forbi messen – du kan møde os på vores stand I:17. Vi lover, at der er gang i popcornmaskinen, når du kommer!

Link til gratis billet.

Er der for langt til Malmø, er du også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor i Odense C, hvor vi også udstiller vores løsninger! Kontakt os gerne på info@scantron.dk eller på tlf. +45 6613996.

 

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047