23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Storytelling gør specialist synlig

Grønbech hjælper specialistvirksomheden Resino Trykfarver A/S med at få fortalt gode historier om virksomhedens trykfarver og innovative produktudvikling på web, sociale medier og relevante fagmedier.

Gode historier online og i meget specialiserede fagmedier, giver Resino Trykfarver større synlighed blandt emballageleverandører og producenter inden for fødevareindustrien. Desuden er specialistvirksomheden blevet bedre til at få øje på alt det, de gør godt.

Resino Trykfarver producerer trykfarver til fødevareindustrien og er førende i verden inden for udvikling af farver til tryk på emballage og fødevarer. Meget af den farve, Resino Trykfarver producerer bruges på pølseskind.

”Jeg havde hørt, at Grønbech er særligt gode at finde og fortælle de gode historier for nicheprægede specialistvirksomheder. Derfor var de den oplagte sparringspartner for os til kommunikation og markedsføring for Resino Trykfarver,” fortæller administrerende direktør for Resino Trykfarver, Signe Cederstrøm, og fortsætter: 

”De gode historier holder vores kunder opdateret, og vi kan bedre tiltrække potentielle nye kunder og medarbejdere. Samtidig oplever vi en bedre rød tråd i vores markedsføring på web og sociale medier.”

Storytelling giver synlighed udadtil og opmærksomhed indadtil

Storytelling på web, sociale medier og i fagmedier har givet Resino Trykfarver større synlighed. Men ifølge Signe Cederstrøm har de gode historier også en intern effekt for specialistvirksomheden:

”Grønbech har fra starten af været i stand til at pege på nogle vinkler på vores forretning og mulige gode historier, som vi ikke selv kunne få øje på. Med Grønbechs hjælp er vi nu selv blevet mere opmærksomme på vores gode historier internt. Desuden føler vi os trygge ved Grønbech som eksternt kommunikationsbureau, da de er gode til opfølgning og hurtige til eksekvering.”

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047