23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidste du at NST er en del af noget stort?

Lagercrantz er aktiv i ni lande i Europa, Indien, Kina og USA. Koncernen har mere end 1.500 ansatte og en omsætning på ca. SEK 4 mia. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq Stockholm siden 2001.

Virksomheden er organiseret i fire afdelinger:

Electronics tilbyder specielle produkter inden for indlejret elektronik, displayenheder, lysstyring og IoT.

 • Mechatronics tilbyder elektriske forbindelsessystemer, elektriske installationsmaterialer, tilpasset kabling, fittings og nødbelysning samt andre mekaniske og elektromekaniske produkter.

Communications tilbyder produkter, systemer, tjenester og support inden for netværksadgangsteknologi, kontrol teknologi og digital transmissionsteknologi.

 • Niche Products tilbyder produkter inden for fremstilling og udlevering af fødevarer, materialehåndtering, møbler og fittings til arbejdspladser, butikker eller lagerhuse, specielle plastdøre, sneklaring og rengøring af landingsbaner og galvaniseret ståltråd til veje, master og landbrug.

Aktiviteterne udføres decentraliseret, og hvert datterselskab følges op på klare målsætninger. Denne decentralisering giver mulighed for en høj grad af uafhængighed med frihed og ansvarlighed for hvert datterselskabs ledelse og forretningsbeslutninger truffet tæt på kunder og markeder. Virksomhederne deler en højt kvalificeret teknisk salgsproces, der kun sælges til andre virksomheder - "business-to-business" (B2B). Hvert datterselskab bestræber sig på at udvikle en førende position på et begrænset marked, produkt eller kundens niche.

Hos NST DK. A/S er kunden altid i centrum. Vi har stadig samme gode kundeservice og  har fået et endnu større varesortiment til konkurrencedygtige priser.

Se mere på. www.nst-dk.dk
Eller ring: 7020 4310

NST DK. A/S
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25844998
P nummer: 1008204841

Kontaktperson

CB
Christina Brendel
Grafiker
+45 63162024 christina@nst-dk.dk

Send til en kollega

0.049