23948sdkhjf

50 år med banebrydende forskalling

| Medlemsnyhed | Indrykket af MEVA Denmark

MEVA kan i år fejre et flot jubilæum. Med en innovativ og kompromisløs tilgang til kvalitet, funktion og service har den tyskejede virksomhed været toneangivende inden for forskallingssystemer i 50 år.

Af Andreas Excalibur Bygbjerg

MEVA er byggebranchens foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til forskalling, og det er der en klar årsag til, hvis man spørger Bjarke Hakmann, der er salgsrepræsentant hos MEVA Denmark:

– Vi har konstant fokus på at optimere projekter og skabe værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde det bredeste produktprogram og den højeste kvalitet, fortæller han og fortsætter:

– Et af de nyere og mest interessante projekter, som vi har været involveret i, er den delvist underjordiske udvidelse af museet Himmelhaven på Ordrupgaard, hvor vi har leveret storforme til at støbe betonvægge helt op til 7,5 meter i højden.

Alufix – en alsidig og robust letvægtsløsning

En af MEVA’s mest populære forskallingssystemer er allround-formen Alufix, som ikke kun benyttes til almindelig fundamentstøbning, men også til høje vægstøbninger. Kombinationen af stor fleksibilitet og lav vægt gør løsningen til en af markedets mest konkurrencedygtige forme, som både sælges og udlejes i stor stil. Desuden benytter MEVA sig af en patenteret støbeplade, som er med til at sikre en ekstrem holdbarhed.

– I Alufix-formen indgår vores Alkus-plade, der er en sandwich-konstruktion bestående af to skiver aluminium indrammet af en slidstærk polypropylen. En plade i krydsfiner skal typisk skiftes ud hver 18. måned, men den seneste Alkus-plade, som vi har udskiftet, havde siddet i 15 år, forklarer Bjarke Hakmann.

Branchens bedste service

Gennemsigtighed er et nøgleord i MEVA’s måde at drive forretning på. Kunderne skal derfor ikke være bekymrede for uforudsete efterregninger, og den store kvalitet og holdbarhed, der præger samtlige af MEVA’s produkter, minimerer risikoen for at beskadige lejet materiel.  

– Det fjerner risikoen fra entreprenøren og gør det muligt at kalkulere med et realistisk budget. Vi har fokus på at yde den bedste service i branchen, og det indebærer transparens, ordholdenhed, kompetent rådgivning og hurtige leveringstider, hvilket vores kunder sætter utrolig stor pris på, udtaler Bjarke Hakmann til slut.

OM MEVA:

  • MEVA har for nyligt leveret forskallingssystemer til ombygningen af Vordingborg og Lundby Station, hvor gangbroer af ældre dato skulle geares til den kommende højhastighedsbane, samt til konstruktionen af et 900 m2 parkeringsdæk ved Holbæk Havn.
  • Siden år 2000 er der i samtlige af MEVAs produkter anvendt Alkus-støbeplader, der er den mest slidstærke løsning på markedet. Den store holdbarhed er med til at reducere belastningen på miljøet, og gamle plader skæres op og genanvendes, hvilket bidrager yderligere til en grøn energicyklus.

Læs mere på www.meva.net

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
MEVA Denmark

Tømrervej 7
4600 Køge
Danmark
MEVA Denmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094