23948sdkhjf

BIM som en Service

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

En outsourcing-aftale med BIM Equity skaber muligheden for at skalere din forretning ved at outsource de mest tidskrævende BIM-opgaver, så I kan koncentrere jer om design, projektering og bygbarhed.

BIM Equity yder udlicitering af BIM-modellering og tegningsproduktion sammen med vores partner Aidea. Det kalder vi for BIM som en Service.

Vi leverer skræddersyede løsninger i tæt dialog med Jeres arkitekt- og ingeniørteam til alle faser i byggeriet: til master planning, i designfasen, projektforslags- og hovedprojektfasen inklusiv produktionstegninger og as-built opdatering af hele BIM-projekter.

Fordelene for jer

FLERE PROJEKTER, STØRRE OMSÆTNING
På projekterings- og byggeprojekter er en af de store tidsrøvere BIM-modelleringsarbejdet, der samtidig også er en af de mest værdiskabende processer i det konkrete byggeprojekt mht. tegningsproduktion, koordinering, kvalitetssikring, risikostyring m.v.

DE NØDVENDIGE KOMPETENCER
Du tilegner dig med det samme de nødvendige BIM-kompetencer uden at skulle foretage nye ansættelsesforhold. Med en samarbejdsaftale med BIM Equity får du automatisk adgang til alle de BIM-kompetencer du har behov for.

MERE TID TIL DESIGN, KONSTRUKTION OG BYGBARHED
Du frigiver dine ansatte arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører til at kunne fokusere på det faglige arbejde, og videregiver de mest trivielle BIM-opgaver til vores team. Dermed får arkitekten lov til at være mere arkitekt, ingeniøren mere ingeniør og bygningskonstruktøren mere bygningskonstruktør, som i den sidste ende giver et bedre og mere profitabelt projekt.

SKALER DIN VIRKSOMHED
Ved at give dine ansatte tiden til mere fagligt arbejde skaber du også muligheden for at varetage flere projekter. Med en samarbejdsaftale med BIM Equity’s outsourcing team, kan du derved skalerer din virksomhed og skabe en større omsætning og derved bundlinje.

MINDRE KONJUNKTURFØLSOMHED
Det er ingen hemmelighed at byggebranchen er meget konjunkturfølsom og dermed også rummer en jævn udskiftning af medarbejdere. Går det godt, ansætter man personale, og når det går skidt i branchen, fyrer man. Med en samarbejdsaftale med BIM Equity kan du outsource de BIM-opgaver, der kræver mange mandetimer. Derved bliver man som virksomhed mindre konjunkturfølsom med fokus på en kerne af faste ressourcestærke medarbejder.

MINDRE ADMINISTRATION
Du minimerer din medarbejderadministration, lønomkostninger, ferie og sygedage.

EFFEKTIV 14 TIMERS ARBEJDSDAG
Du tilegner dig et BIM-team som arbejder effektivt 14 timer om dagen med en arbejdsuge på 70 timer. Dette skyldes tidsforskellen til Manila i Filippinerne hvor vores team sidder. En arbejdsdag på Filippinerne er 8-9 timer.

FÆRRE UDGIFTER TIL PC’ER OG LICENSER
BIM Equity forestår al IT og licens til projekterne. Dermed kan du skære ned på dine licenser.

Læs mere på www.bimequity.dk/outsourcing


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.094