23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad siger DENIOS til Covid-19?

En lille opdatering fra DENIOS Danmark: Vi er der 100% for dig, din virksomhed og offentlige instanser - Især i disse tider!

I løbet af de seneste uger og især i denne uge her i Danmark har Covid 19 - også kaldet Coronavirus - fyldt meget hos os alle. Både hos private, virksomheder og offentlige instanser.

Derfor finder vi det også nærliggende her hos DENIOS at informere alle vores kunder og samarbejdspartnere om, at vi hos DENIOS har det alle godt og om vores nye tiltag mod Corona; det første kontaktløse Corona Testcenter.

 

Det første kontaktløse Corona Testcenter

Hos DENIOS følger vi udviklingen af denne krise med en følelse af ansvar - både over for dig og vores egne medarbejdere. Derfor er vi også yderst opmærksomme på, hvor lidt et åndedrætsværn - en filtermaske til ansigtet - beskytter mod smitte. 

Vores dygtige innovationsteam har udviklet det første kontaktløse Corona Testcenter, som vi kan levere til allerede interesserede parter fra midten af april.

 

Hvad kan et kontaktløs Corona Testcenter fra DENIOS?

Det kontaktløse Corona Testcenter fra DENIOS er et walk-in containersystem med udstyr, der er specielt designet og udviklet til formålet.

Der findes allerede andre containersystemer, som bruges i byer og af kommuner, men vores kontaktløse Corona Testcenter tilbyder en markant højere sikkerhedsstandard.

 

Kontaktløs Corona Testcenter med fokus på sundhedssikkerheden

Hos DENIOS går vi ikke ned på sikkerheden, hverken før denne Coronakrise og heller ikke her midt under krisen. Nu hvor masker ikke er så effektive som først antaget, har vi sørget for, at vores kontaktløse Corona Testcenter tilbyder ekstra beskyttelse i form af en luftstrøm, der styres af undertryk. Dette undertryk holder patogenerne tilbage og øger derved sundhedssikkerheden. 

Såfremt du er interesseret i et kontaktløs Corona Testcenter fra DENIOS, sidder vi klar ved telefonen for at kunne rådgive og informere dig. Kontakt os på tlf.nr: +45 76 24 40 80.

  

- Dit DENIOS-team

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Send til en kollega

0.047