23948sdkhjf
Del siden
Annonce

’Sammen når vi længere - også med god afstand’

John Jensen VVS A/S, der i 2019 rundede 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hedehusene, Hørsholm, Roskilde og Københavns Lufthavn samt en ny afdeling i Kalundborg, øger omsætningen med 12 procent.

- Ærlighed går aldrig af mode, og vi holder, det vi lover. Vi gør det, vi er bedst til, og vi kan lide, det vi laver.

- Det er kernen i vores værdigrundlag og baggrunden for, at vi sammen med medarbejderne over de seneste fem år har formået at fordoble omsætningen og endnu en gang kan lande et tilfredsstillende resultat, der matcher vores forventninger og rammer lidt over målene i vores 2020-strategi.

Det er ejer og administrerende direktør Jesper Leen Jensen fra John Jensen VVS, der med et stolt tilbageblik lukker firmaets regnskab for 2019 – et år, hvor firmaet med afsæt i en justeret organisation, digital oprustning og et skarpt fokus på proces-optimering lagde til både indtjening, omsætning og antallet af medarbejdere.

- Vi høster frugterne af en strategi, hvor vi med opgaverne som omdrejningspunkt lærer af vores fejl og sætter medarbejdernes trivsel i fokus for fortsat udvikling af vores kompetencer. Dette sker gennem finjustering af organisation og processer, der med afsæt i lokal forankring prioriterer opbygning af tætte, langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere.


Visionært lederskab

- I John Jensen VVS investerer vi målrettet og løbende i at skabe en god arbejdsplads og i at udvikle vores ansatte, supplerer formanden for firmaets bestyrelse Lars-Christian Brask og fortsætter:

- Med det afsæt har vi udviklet en stærk organisation, hvor et stærkt hold af dygtige medarbejdere spiller sammen med en kompetent direktion, og kernen i firmaets succes er et visionært og moderne lederskab, hvor ejeren sammen med og de øvrige ledere går forrest som ledere af fællesskabet og virksomheden.

- På den måde fremstår John Jensen VVS som et godt eksempel på, at dygtig ledelse udgør den grundlæggende forudsætning for at være et ansvarligt foretagende på alle bundlinjer, pointerer Lars-Christian Brask og spiller bolden videre til Jesper Leen Jensen.


Tidlig involvering

- Vi har gennem mange år haft fokus på at udvikle et fællesskab, hvor montører, administrative medarbejdere og ledelse med afsæt i sunde fælles værdier samt solide faglige og menneskelige kompetencer skaber solid kvalitet sammen med og for kunderne, fastslår Jesper Leen Jensen og pointerer, at firmaet får stadig flere entrepriseopgaver med ’tidlig involvering’.

 - Det er vi selvfølgelig stolte af, for det er jo et udtryk for tillid til vores kompetencer og værdier samt anerkendelse af vores evner til at samarbejde.

 - På den baggrund vil medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling også i årene frem udgøre en hjørnesten i den forsatte udvikling af firmaet.

 Lederudvikling og guldmedaljer

Jesper Leen Jensen tilføjer, at John Jensen VVS fra starten af 2020 har taget hul på målrettet udvikling af firmaets administrative medarbejdere og ledere.

 - VVS-branchen er inde i en voldsom udvikling med nye skærpede krav på stort set alle områder. Bæredygtighed og FN’s verdensmål, implementering af nye digitale redskaber og nye materialer, samt mangel på kompetent arbejdskraft er blot eksempler, der hånd i hånd med nye regelsæt og krav om styrket dokumentation udgør fremtidige ledelsesmæssige opgaver.

 - I det lys ser vi - både når det gælder medarbejdernes trivsel, udviklingen af firmaets kompetencer og den fortsatte optimering af vores arbejdsprocesser - godt lederskab som en krumtap i firmaets fortsatte udvikling. Derfor har vi fra starten af året iværksat et målrettet, personligt udviklingsforløb for samtlige ledere og administrative medarbejdere.

 - Forløbet kommer til at køre i hele 2020, og omfatter personlige samtaler med en ekstern specialist i ledelsesudvikling, 360 graders ledelsesevaluering samt teamsamarbejde, og der er ikke tvivl om, at det vil få en positivt afsmittende effekt for alle firmaets dygtige svende og lærlinge, slutter Jesper Leen Jensen fra John Jensen VVS, der i 2019 satte milepæle for branchen og firmaet med 3 lærlinge, som afsluttede VVS-uddannelsen med guldmedalje og en kvindelig voksenlærling, der afsluttede lærlingetiden som VVS-montør med særdeles veludført.

 

John Jensen A/S, VVS Installationer
Rundageren 17
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40272712
P nummer: 1001794103

Kontaktperson

JJVA
John Jensen VVS A/S
+45 46560086 jj@jj-vvs.dk

Send til en kollega

0.047