23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netto forbygger mod dyre driftstop med serviceaftale til 518

Alux har i mange år leveret tyverisikringsløsninger til Netto-butikker i hele Danmark til aflukning af indgange med rullegitre, indespærring af cigaretter og alkohol med sikringsskabe, afspærring af baglokaler med vores patenterede fastgitre m.m.

For at kunne hjælpe Netto med at forlænge levetiden på deres sikringsprodukter og forbygge mod driftstop og dyre udkald har vi igennem længere tid haft dialog med Netto om en forbyggende serviceaftale på alle deres Alux-produkter. I denne serviceaftale gennemgår vi i samarbejde behovet for de forskellige butikker og får opgaverne skemalagt, således vi kan planlægge reparationer og udskiftninger, før der opstår akutte situationer.

En serviceaftale på sikringsgitre – og også på solafskærmningsløsninger og brandsikring – kan være en rigtig god idé for de fleste. Særligt for butikker og virksomheder, som er afhængige af at kunne holde åbent hver dag, er det essentielt, at rullegitrene fungerer, og markiserne kan køre ud og ind. Og har man brandsikring i form af brandjalousier eller brandgardiner, er service lovpligtigt. Med vores mange års erfaring er Alux eksperter i at udføre dette.

Lad os sammen finde den rigtige serviceaftale til dine Alux-produkter – kig ind på alux.dk eller ring 70 26 21 40.

 

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.062