23948sdkhjf

TORNADO UHD - næste generations lagerautomat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Constructor Danmark A/S

Lagerautomater indgår i stigende omfang i lagerets logistik, og det er med god grund. Fordele som pladsudnyttelse, besparelser i gang- og ventetider kombineret med stor plukkepræcision booster effektiviteten.

TORNADO® UHD er en dynamisk lagerautomat, der anvender en helt ny metode til at fastlægge forskellige sikkerhedszoner inden i automaten. Dette giver mulighed for højere fart og skuffeudveksling i plukkeåbningen.

Ved at anvende en ny type rullestyring kan automaten arbejde med højere hastighed, samtidig med at støjniveauet reduceres. Hurtig skuffeudveksling og transport af skuffer gør din logistik mere præcis og effektiv. Skuffeudvekslingen gør det muligt for operatøren at plukke fra en skuffe, samtidig med at automaten begynder processen med at hente den næste frem. Dette er specielt effektivt ved batchpluk.

Styresystemet ved hvilke skuffer, der er mest frekvente og henter altid den skuffe, der er nærmest plukkeåbningen. Systemets modulkonstruktion muliggør forskellige bredder og højder på automaten, hvilket giver den fordel at automaten kan tilpasses til næsten alle krav. En lagerautomat sparer op til 75% gulvplads sammenlignet med en konventionel lagerløsning og kan fungere som et fritstående system eller som en multi-installation.

TORNADO UHD anvender vort egenudviklede TCPlus software. Denne Windows-baserede platform kan enkelt opkobles til dit eksisterende WMS- eller ERP-system, og dermed indgår lagerautomaten i dit netværk.

Lagerautomaten TORNADO UHD er et smart valg til enhver, der er på udkik efter en fleksibel løsning til smådelsopbevaring. Du får en halvautomatisk løsning, der forbedrer arbejdsprocesserne, og de nye sikkerhedsfunktioner garanterer også en høj brugersikkerhed.

Find mere information her om TORNADO og andre lagerautomater.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Danmark
Constructor Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094