23948sdkhjf

Mindre slid med ErgoMover gipskoncept fra GMV

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Tømrer- og snedkervirksomheden Børge Jacobsen A/S arbejder med at sætte gipsplader op. De skal beklæde væggene i nye kontorlokaler for en større dansk virksomhed.

Med musikken strømmende ud af højtaleren på radioen, placeret midt af det store lokale går 6-7 mænd og kvinder går koncentreret omkring og udfører deres arbejde.

Men noget er ikke helt som forventet... Nogle ville måske sige, at de ser lidt for afslappede ud de her håndværkere. Laver de overhovedet noget? Der er ingen anstrengende udbrud eller akavede stillinger.

Ved nærmere eftersyn ser man dog, at der faktisk er ret stor effektivitet. Gipspladerne kommer op på væggene i en lind strøm. 

Forskellen for Børge Jacobsen er, at der benyttes hjælpemidler til opgaven. De har nemlig investeret i ErgoMover gipskonceptet fra GMV.

”ErgoMover gipskoncept har været en stor hjælp for os i håndteringen og opsætningen af gipsplader. Vi mærker tydeligt, at vi slet ikke bliver så trætte og ømme som vi plejer at være efter endt arbejdsdag”  
- fortæller tømrerformand Tonni Jensen.

Konceptet består af:

  1. ErgoMover Manipulator, en elektrisk batteridrevne transportvogn, med hydraulisk løftefunktion og 90 graders hydraulisk løft af ladet.
  2. ErgoLoader – et mobilt pladestativ som kan indeholde en hel palle gipsplader.
  3. ErgoMounter montagevogn, til at føre den enkelte gipsplade helt hen til væggen til montage.


Med disse 3 produkter kan hele paller med gips fra lastbilen transporteres indenfor, afsættes på gipsbukke eller i ErgoLoader pladestativ. Herfra kan de afhentes til montage med ErgoMounter montagevogn. Hele processen foregår uden at ryggen belastes på et eneste tidspunkt. Så enkelt er det faktisk.

Læs mere om ErgoMover transport- og løftevogne fra GMV


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094