23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiske pullerter stopper tyveri og ulovlige ophold

Ishøj Havn havde gennem længere tid problemer med tyveri og uhensigtsmæssige ophold på havneområdet. Derfor valgte havnen at få installeret automatiske pullerter samt et overvågningssystem - og dette har sat en effektiv stopper for problemerne.

Ishøj Havn er en moderne levende havn og råder over sejlmager, forretninger, kiosk, restauranter, værksted, bådsalg /-køb, og andre former for maritime erhvervsdrivende. Havnen har 600 pladser ved broerne og på land. Desværre havde Ishøj Havn igennem længere tid været plaget af tyveri af bl.a. både på trailere samt ophold af personer i biler med ikke-havnerelaterede hensigter.

Ishøj Havn besluttede derfor at få installeret et automatiske pullertsystem og videoovervågning fra KIBO Sikring A/S. Pullerterne ”lukker” havnen alle dage mellem kl. 22.30 og 05.45. Dette har sat en effektivt stopper for tyveri af både og trailere samt begrænset ophold af personer i biler med ikke havnerelaterede hensigter.

Når f.eks. gæster på havnens spisesteder skal forlade havnen i tidsrummet hvor pullert er oppe, kan spisestedet printe en midlertidig kode som gæsten anvende på pullertsystemets kodetastatur for at adgang åbnes. Den midlertidige kode er gældende 20 minutter, hvorefter den automatisk annulleres i systemet. Hvis der opstår behov for brandvæsen/ beredskab, har disse en permanent ”Beredskabskode” så de kan komme ind på området.

Vi er rigtigt glade for, at vi tog denne beslutning om installation af pullertsystemet fra KIBO Sikring. Samtidig har vi gode og brugbare billeder og optagelse af biler og personer ved indgangen til havneområdet.”, Kennthomas Kristensen, Havnefoged.

Pullertsystemet kan åbnes via en App på mobiltelefonen eller ved telefonopkald. Alle brugere med en registreret og aktiv kontrakt med havnen, kan oprettes med en adgang via en mobiltelefon. Adgangen på mobiltelefoner, registreres på mobilnummeret og kan kun benyttes af ejerens mobilnummer. Bruger uden mobiltelefon, kan få indlagt adgang på sit Tally kort. 

KIBO Sikring A/S
Energivej 1
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67382110
P nummer: 1003164875

Kontaktperson

CRH
Camilla Ranegaard Hvass
Marketingansvarlig
+45 30890350 ch@kibo.dk

Send til en kollega

0.063