23948sdkhjf

Lad os skabe varmen og forlæng sommeraftenerne!

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Hvad enten du ønsker at få opvarmet, udendørs eller indendørs områder, terrassen, fortelt i campingvognen, fortovscafé, værksted, stald, lager hal, udendørs siddearealer, eller andre steder, er vores terrassevarmer dit miljørigtige valg.

Kunne det ikke være skønt at forlænge tiden udendørs? Solamagics terrassevarmere gør det muligt at forlænge hyggestunderne i den friske luft.

Husets terrasse, have eller altan kan hurtigt gå hen og blive favoritstedet, og Solamagic byder på alverdens mulige monteringsløsninger, så du ikke behøver at begrænse dig. Der findes bl.a. terrassevarmere til indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med.

Fordele med terrassevarmer

  1. Billig i drift: I drift er de markedets billigste med et forbrug på kun 2,85 kr. på strøm i timen. Det er 80% billigere end gasvarme. En enkelt varmelampe kan opvarme op til 17 m2.
  2. Ingen varmespild: Opvarmer kun de objekter og personer, som strålerne rammer – ikke luften.

  3. Fleksibel montering: Terrassevarmerne kan monteres stort set alle steder, som vægge, lofter, mure, parasoller og markiser.

  4. Ingen svineri og ingen støj: Du slipper for den støj og det sod, der følger med udendørs gasvarmere. 

  5. Energibesparende: 96% af elektriciteten bruges til selve opvarmningen (op til 65% større energibesparelse sammenlignet med andre varmeløsninger til udearealer).

Autorisereret i terrassevarmere

VS Automatic er autoriseret forhandler og installatør af alle varmeløsninger fra SOLAMAGIC. Vi har altid et godt tilbud på varmelamper eller terrassevarmere, og ønsker du en specialløsning, så klarer vi også det.Vi tilbyder professionel service og installation af varme udendørs for eksempelvis restauranter, cafeer og andre spisesteder, og selvfølgelig i dit private hjem eller i sommerhuset. Lige som du naturligvis kan få et tilbud på en terrassevarmer, som ikke inkluderer installation.

Her kan her se vores udvalg af: Solamagic terrassevarmere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.125