23948sdkhjf

Vil du have 3 års garanti på dit elevator- eller liftanlæg?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

Tegn en servicekontrakt der inkluderer både sikkerhedseftersyn og vedligholdelse med os, og vi udvider garantiperioden på dit anlæg fra 1 til 3 år.

Service leveret med erfaring og specialviden
Elevatorer og lifte skal i henhold til Arbejdstilsynet have foretaget lovpligtige sikkerhedseftersyn. Dette skal udføres af en certificeret virksomhed. Hyppigheden af de lovpligtige eftersyn afhænger af produkt og anvendelse.

Som producent af elevatorer og lifte med mere end 35 års erfaring, har vi gennemgribende erfaring og specialviden inden for produkterne, og hvad der skal til af vedligehold for at sikre en lang og driftstop fri levetid.

Vi anbefaler en servicekontrakt indeholdende både lovpligtigt eftersyn samt vedlighold, da det vil forlænge levetiden på anlægget samt minimere omkostningerne.

Forlæng levetiden på dit anlæg og spar på omkostningerne
Med en servicekontrakt hos os er du sikret, at dit anlæg overholder lovkravene samt optimering af driften. Det betyder længere levetid og færre omkostninger.

Hvis du har en lift eller elevator hvor garantien forlængst er løbet ud har vi naturligvis også et godt tilbud til dig for at velkomme dig ombord på service hos os. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om service og vedligehold her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Send til en kollega

0.093