23948sdkhjf

Interview med JDS Architects - Nyhedsbrev fra GCDK juni

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I vores seneste nyhedsbrev bringer vi blandt andet interview med Julien De Smedt og Vincent Van Kerckhove fra JDS Architects, fortæller om 33% rabat på BIMcloud og løfter sløret for vores opdaterede kursuskalender.

Danmark er stille og roligt ved at genåbne efter et par måneders corona-nedlukning. Spørgsmålet er om business as usual er den eneste farbare vej, eller om nedlukningen har åbnet vores øjne for mere hensigtsmæssige måder at arbejde på?

Vi har talt med Julien de Smedt og Vincent VAN Kerkhove fra JDS Architects om bæredygtig post-corona arkitektur, Charleroi Congress Palace og BIM.

Læs Nødvendighedens arkitektur her >> 

De andre fortællinger, vi bringer, er rabatten på BIMcloud as a Service, en video om terrænmodellering og vores opdaterede kursuskalender. Derudover lancerer vi ARCHICAD Tips & Tricks som et tilbagekommende webinar.

33% rabat på BIMcloud as a Service
BIMcloud as a Service er en ”hosted” cloud-løsning med ubegrænset antal lagerplads, der giver dig mulighed for at arbejde på alle dine projekter – uanset hvor du befinder dig. Frem til 31. august har du mulighed for at få lagerplads i skyen med 33% rabat.

Læs mere om BIMcloud as a Service her >> 

VIDEO: Terrænmodellering i ARCHICAD
BIM er ikke kun til bygninger, men kan også anvendes til at designe og projektere landskaber og omgivende terræn. Vi har lavet en video, der viser hvordan du importerer en DWG-fil med højdekurver og løfter dem til en terrænprofil i 3D.

Se video om terrænmodellering her >> 

Nye kurser
Vi har netop opdateret vores kursuskalender frem til sommerferien med grundkursus i ARCHICAD for bygninger, visualisering i henholdsvis Cinerender og Twinmotion samt grundkurus i BIMx.

Se vores opdaterede kursuskalender her >> 

ARCHICAD Tips & Tricks
Den seneste måned har vi afholdt to ARCHICAD Tips & Tricks webinars, som er blevet rigtigt godt modtaget. Derfor lancerer vi nu gratis, månedlige Tips & Tricks webinars a 45 minutters varighed, hvor vi deler fifs med jer, og I har mulighed for at få besvaret nogle af jeres ARCHICD spørgsmål. Juni-udgaven af Tips & Tricks finder sted d. 25. juni.

Tilmeld dig ARCHICAD Tips & Tricks her >> 

Opdateret på BIM?
Hvis du vil holde opdateret om BIM og vores aktiviteter, er du velkommen til at skrive dig op vores nyhedsbrev via dette link >>

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Kom på BIM kursus hos GRAPHISOFT Center Danmark33% rabat på BIMcloud as a Service

Send til en kollega

0.109