23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engcon tilpasser og arrangerer digital livevisning

COVID-19 pandemien betyder, at mange af årets maskinudstillinger og arrangementer er aflyst eller udsat. Derfor vil Engcon nu arrangerer "Engcon 360 DK virtuel udstilling", på Facebook, onsdag den 17. juni 2020, kl. 19.

For mange industrivirksomheder er kundemøder og udstillinger vigtige for kundepleje og salg. At deltage på forskellige arrangementer og selv arrangere gravedage har længe været en del af Engcons strategi for at nå ud til kunderne. 

– Vores slutkunder kan se fordelene med det samme, når de med ser vores produkter "i aktion". De kender branchen, maskinerne og anvendelsesområderne. Når de ser, hvor hurtigt de kan skifte mellem forskellige hydrauliske redskaber uden at skulle forlade kabinen takket være vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil. Vi ønsker, at de skal kunne se dette, selvom vi ikke kan mødes, på samme måde som tidligere, siger Krister Blomgren, administrerende direktør i Engcon.

Indstil ikke. Omstil!
Situationen og forholdsreglerne er forskellige i forskellige lande rundt i verden, Vi hos Engcon mener, at det er vigtigt også at fortsætte med at fokusere fremad og skabe forudsætninger for virksomheders fortsatte overlevelse, også når COVID-19-pandemien er forbi.

– Nu drejer det sig om at omstille i stedet for at indstille! For os er det vigtigt at finde nye måder at kommunikere med slutkunderne på. Vores deltagelse i udstillinger og arrangementer med demoer verden over plejer at være meget populære. Derfor tilbyder vi nu digitalt ved at livestreame fra vores svenske anlæg, siger Krister Blomgren og fortsætter:

– Et lille messeområde er blevet opbygget i Strömsund tæt på vores produktion, hvor vi viser produkter i demokørsel med en gravemaskine. Derfra kobler vi os op til forskellige markeder sammen med vores lokale salgsteam. .

– Vi ser frem til at møde slutkunderne digitalt og prøver at finde nye måder til at gøre vores virksomheder mere konkurrencedygtige og holdbare, afslutter Krister Blomgren.

Engcon Denmark går live onsdag den 17 juni. 2020. kl. 1900, vi glæder os til at "se Jer". Følg med på Facebook:: engcon Denmark : Begivenhed: Engcon 360 DK virtuel udstilling

 

engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34466823
P nummer: 1017573027

Send til en kollega

0.047