23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Henning Mortensen a/s ansætter ny afdelingschef

Martin Wiklund Andersen er tiltrådt som afdelingschef hos Henning Mortensen a/s. Han kommer fra en stilling som projektleder hos Wicotec Kirkebjerg A/S i Aarhus.

Det er VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s, som har fået ny chef. Afdelingen varetager service- og entrepriseopgaver hos både private, offentlige og erhvervskunder i hele landet. Den nye afdelingschef hedder Martin Wiklund Andersen.

Han kommer fra en stilling som projektleder hos Wicotec Kirkebjerg A/S i Aarhus. På CV'et står ledelse af en lang række større fagentrepriser og tværfaglige projekter, blandt andet Det Nye Universitetshospital i Aarhus, Aarhus Lufthavn, Rømerhus, Lighthouse samt Campus Horsens.

Nu gælder det ledelse og udvikling af VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg – en tværfaglig afdeling med knap 100 medarbejdere og solide kompetencer inden for fagene blik, VVS og sprinkler.

Tværfaglige teknikentrepriser
»Jeg har set frem til at blive en del af holdet. For mig er jobbet er en spændende udfordring både ledelsesmæssigt og fagligt – særligt på grund af det stærke fokus, som Henning Mortensen a/s har på teknikentrepriser«, siger Martin Wiklund Andersen. Han fortsætter:

»Jeg får her en unik mulighed for at byde ind med mit VVS-faglige fundament og min solide erfaring fra store tværfaglige projekter. Samtidig kommer jeg til at bidrage væsentligt til udvikling af både medarbejdere og forretning i VVS-afdelingen, men også på tværs af Henning Mortensen a/s og i samarbejdet med søsterselskaberne HM-Ventilation a/s og VVS Experten i Brædstrup«.

Martin Wiklund Andersen er oprindeligt uddannet VVS-energispecialist og blev i 2014 færdig som VVS-installatør fra Erhvervsakademi Dania i Hadsten. Han er bosat i Nim ved Horsens og havde første arbejdsdag hos Henning Mortensen a/s fredag den 1. maj 2020.

Mere om VVS, sprinkler og blik? Så kontakt:
Martin Wiklund Andersen
E-mail: mwa@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 2272 4433

Læs mere om Henning Mortensen a/s på www.henning-mortensen.dk 

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.093