23948sdkhjf

Jan Cummerou kan slet ikke holde sig væk fra Hedema!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

For 20 år siden startede Jan Cummerou hos Hedema som smed og arbejdede der i 15-16 år. Så tog han et smut til et par andre maskinfabrikker, men i marts 2020 vendte han tilbage til Hedema.

Han er glad for at være tilbage – de er fem ansatte i bukkeafdelingen, og de tre af dem er gamle kolleger. Det er hyggeligt.

Fokus på arbejdsmiljø har givet en bedre tone
Siden han var ansat hos Hedema sidst, er der sket en stor kulturændring i virksomheden. Gennem de senere år har virksomheden haft et øget fokus på arbejdsmiljøet og på stemningen blandt medarbejderne. Ledelsen prioriterer den gode tone og har meldt ud, at medarbejderne skal komme til dem, hvis de oplever problemer. Det har båret frugt.

- Tonen kunne godt være lidt hård i gamle dage, men det er blevet meget bedre. Og det er utrolig vigtigt ifølge Jan Cummerou:

- Hvis jeg er glad, når jeg kommer på arbejde, så er jeg også glad, når jeg kommer hjem til familien – og jeg får mere fra hånden!

Frie rammer og medarbejderindflydelse
Hedema adskiller sig fra andre arbejdspladser ved, at der er mere frit, fortæller Jan Cummerou – medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejde:

- Andre steder har der været meget faste rammer for arbejdet, og jeg kunne ikke selv styre det. Hos Hedema får jeg lov til at passe mig selv og bliver ikke dikteret, hvad jeg skal hele tiden.

Jan Cummerou blev udlært smed i ’96 og har arbejdet som smed og operatør i stanseafdelingen. Han vil helst være i bukkeafdelingen, men giver gerne en hånd i andre afdelinger, når de har brug for det.

Læs flere nyheder fra Hedema 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.141