23948sdkhjf

Servicetekniker til anlæg og maskiner søges

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sonnimax A/S

* Inspektion * Service og reparation * Optimering * Opstilling af anlæg

Jobbet:

Med udgangspunkt fra virksomheden i Middelfart får du selvstændigt ansvar for at gennemføre service- og reparationsopgaver hos vores kunder over hele landet. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende inspektioner og gennemgang af anlæg, til udarbejdelse af rapporter, teknisk fejlfinding samt regulære service- og reparationsopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og er klar til at løse mangeartede opgaver i en særdeles travl hverdag. Du bliver således medansvarlig – og en afgørende faktor for virksomhedens kundetilfredshed, ligesom du kommer til at bidrage positivt til teamet og fællesskabet.  

Kvalifikationer:

Du har en håndværksmæssig uddannelse som industritekniker, smed eller lignende, gerne suppleret med en baggrund inden for maskinmontage, vedligehold og serviceopgaver. Du kan selvstændigt planlægge og gennemføre maskintekniske service- og reparationsopgaver fra start til slut – målt på tid, økonomi og kvalitet. Kendskab til maskinteknik, el, pneumatik m.v. er en nødvendighed. Du trives med at have travlt og har en stærk arbejdsmoral, ligesom din arbejdsstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement. Gode samarbejdsevner, internt som eksternt, er en selvfølgelighed.

Der er en del rejseaktivitet, primært i Danmark, hvorfor du er meget fleksibel med hensyn til arbejdstid og arbejdets tilrettelæggelse, og du har naturligvis kørekort. Gode kommunikationsevner er ligeledes væsentlige egenskaber, og du behersker selvfølgelig dansk og kan læse og forstå en engelsk manual.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en spændende virksomhed, der tilbyder en unik mulighed for at bevise dine færdigheder som servicetekniker, samtidig med at du også kan udvikle dig personligt.

Du indgår i et team ledet af virksomhedens servicechef og arbejder tæt sammen med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, handlekraft og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Skriftlig ansøgning vedlagt CV bedes sendt til:

Sonnimax A/S

Att.: Jan Kühl Lund på mail: jkl@sonnimax.com

 Vi indkalder kandidater til samtale løbende. Du bedes derfor indsende din ansøgning snarest muligt.

 https://sonnimax.com/job/

Sonnimax A/S http://sonnimax.com/ er en veldrevet mindre virksomhed beliggende i Middelfart, som sælger og servicerer alle typer og størrelser af kundetilpassede anlæg til sandblæsning, slyngrensning, metallisering og malerudstyr. Sonnimax har et kompetent team af salgs- og serviceteknikere, der har mange års erfaring inden for branchen, og som er trænet i at rådgive kunderne omkring optimale løsninger inden for overfladebehandling. Med opkøbet af Castor & Sprayparts i 2017 blev Sonnimax styrket på overfladeteknik og er i dag en af de førende på markedet for udstyr til overfladebehandling. For at styrke serviceafdelingen søges nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sonnimax A/S

Nyvang 3
5500 Middelfart
Danmark
Sonnimax A/S

Send til en kollega

0.109