23948sdkhjf

Nicklas modtager fagets medalje og er klar til at klø på

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

D. 24. juli er Nicklas Silkjær Dybdahl udlært elektriker fra EL:CON i Esbjerg.

Nicklas er kommet til EL:CON som fjerdeårslærling og har derfor haft mange kompetencer i bagagen, da han startede i Esbjerg. Og det er noget, der har kunne mærkes, mener elektriker Esben Tærsker. ”Vi har været meget heldige at få Nicklas med på holdet, for han er utrolig dygtig. Han er lidt af et scoop for os”, udtaler Esben.

Nicklas har især arbejdet med forsikringsskader og montering af Clever ladestandere, og han har især været glad for afvekslingen i opgaverne. ”Det er fedt, at jeg har kunne prøve noget forskelligt. Forsikringsskader kan jo være alt fra vandskader til brandskader, og kan både være hurtige at løse og kræve flere dages arbejde med andre håndværkere. Det giver en god dynamik i arbejdet”, fortæller Nicklas og tilføjer, at de forskellige opgaver også var noget af det, der tiltræk ham ved EL:CON.

Samarbejdet i teamet i Esbjerg har heller ikke fejlet noget, mener Nicklas, der har trukket på sine kolleger, når noget drillede, men ellers arbejdet selvstændigt med sine opgaver. ”Han har bare ja-hatten på og klør på med arbejdet”, siger Esben. Det ses også i svendeprøven, hvor Nicklas har knoklet på og hevet fagets medalje med sig hjem.

Nicklas fortsætter det flotte arbejde som elektriker i EL:CONs afdeling i Esbjerg.

Stort tillykke med svendebrevet og fagets medalje.

Foto: Nicklas Silkjær Dybdahl og Esben Tærsker


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.148