23948sdkhjf

Sommerklar badebro: Gummimåtter fra RG Rom Gummi A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i skridsikre gummimåtter til brug i våde områder.

Selvom sommervejret ikke er i top, er sommerferie altså ligmed en dukkert!

RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i gummimåtter til alverdens formål – bl.a. til badebroer, og vores RG Ringmåtte Light er det oplagte valg hertil! Den nuprede overflade gør nemlig måtten til en skridsikker løsning. Gummiet sikre desuden en elastisk måtte, som derved er komfortabel at gå på – selv med bare fødder.

Unikt design
Med den tynde tykkelse på kun 10 mm. egner måtten til godt til brug ved våde områder med megen trafik – fx på badebroer, flydebroer, i havnemiljø og på båddæk. Ringopbygningen sikre derudover dræning af både vand og smuds.

Oplagt til fast montage
Måtten kan sagtens fastmonteres, og tåler både frost og sne. Måtten er derfor oplagt til brug i søbade og vinterbadeklubber. Måtten kan nemt fastgøres med skruer og spændeskiver, og kan let skæres til såfremt det kræves, ved f.eks. trin.

Hjælp, sparring eller vejledning?
Kontakt os uforpligtende, hvis du har behov for sparring eller vejledning omkring gummimåtter til netop dit formål.

 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109