23948sdkhjf

EY Entrepreneur Of The Year

| Medlemsnyhed | Indrykket af BAYO.S Skruefundamenter ApS

BAYO.S Skruefundamenter ApS er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Start-up/Scaleup

Hos BAYO.S er vi stolte og meget beæret over at være nomineret i denne anerkendte konkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt.

EY Entrepreneur Of The Year kårer regionale vindere på tværs af brancher og virksomhedstyper ved seks regionskåringer. Ved landskåringen kåres landsvinderen - årets EY Entrepreneur Of The Year - samt vinderne af de særlige kategorier.

BAYO.S er nomineret i kategorien Start-up/Scaleup: Virksomheder i kategorien Start-up/Scaleup er unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Entrepreneurerne har en skalérbar idé, et stort ambitionsniveau, en stærk iværksætterånd og de har udvist "proof of business" og "proof of concept".

Nu krydser vi fingre for, at vi går videre til Regionskåring Sjælland d. 24. november 2020. Vi er 1 ud af 18 virksomheder i region Sjælland, som er nomineret i kategorien Start-up/Scaleup. 3 virksomheder går videre.

Læs om EY Entrepreneur Of The Year på www.eoy.dk

 

BAYO.S Skruefundamenter

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri, så følgeskader på de omkringliggende bygninger og en omfattende reetablering udgås. Ligeledes undgås grundvandssænkning.

Det er hurtigt at opbygge stabile fundamenter til helårshuse, tilbygninger, kolonihavehuse, moduler, carporte, terrasser, trafikskilte ... BAYO.S skruefundamenter forankrer effektivt enhver form for bygning.

Med skruefundamenter er der intet gravearbejde, ingen bortkørsel af jord, ingen støbning med beton, ingen ventetid på hærdning. Du skruer skruen i og kan bygge videre straks efter. F. eks. kan fundamentet til et hus på 120 m2 laves på 1-2 dage. Medarbejderne skånes for tungt og beskidt arbejde.

Skruefundamenter kan monteres i alle typer jord og i al slags vejr. Du er ikke begrænset af frost, sne eller regn. Derved spares tid og penge, da vejret ikke får byggeriets tidsplan til at skride.

Skruefundamenterne har en lang levetid og kan også skrues op og genplaceres et andet sted, hvilket bl.a. gør dem egnede til anvendelse i forbindelse med opbygning af midlertidige fundamenter. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.

Fordi skruefundamenterne komprimerer den eksisterende jord, er det muligt at bygge på forurenet jord uden at skulle fjerne eller rense jorden. Skruefundamenter er derfor en billig løsning til byggeri på grunde med jordforureningsproblemer.

Mange fundamentsopgaver kræver, at grundvandsniveauet sænkes; bland andet i forbindelse med dyrt anlagte sandpudeløsninger. I byområder er disse grundvandssænkninger ikke ønskelige, da det kan forårsage skader på tilstødende ejendomme. Ved brug af BAYO.S skruefundamenter undgås grundvandssænkning.

Med punktfundamenter, der holder huset fri af jorden, undgår du radon og fugtproblemer i dit byggeri.

BAYO.S skruefundamenter:

•                          er ISO-certificerede

•                          er CE-mærkede

•                          er produceret i EU

•                          er godkendte til byggeri i EU

•                          overholder EN-normen for stål, svejsning og galvanisering

•                          understøtter BR18

•                          kan akkrediteres i henhold til Eurocode 7

 

BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Geofirmaet Andreasen & Hvidberg har med støtte fra Innovationsfonden gennemført et forskningsprojekt og kan nu som de første i Danmark akkreditere brugen af BAYO.S skruefundamenter. Dermed sikres det, at bygningsreglementets Eurocode 7 overholdes.

Innovationsfonden støtter også et nyt 4 årigt forskningsprojekt – Grand Solution - på Aalborg Universitet, som skal være med til at løfte teknologien ind i de store byggerier. Også dette projekt er skabt som et samarbejde mellem BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Andreasen & Hvidberg.

Kontakt projektchef Jacob Tvede på tlf. 4193 0713 for at høre mere om, hvordan BAYO.S skruefundamenter kan bruges til netop dit projekt.

Læs mere om BAYO.S skruefundamenter på www.bayosskruefundamenter.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Torebyvej 23B
4891 BAYO.S Skruefundamenter ApS
Danmark
BAYO.S Skruefundamenter ApS

Send til en kollega

0.095