23948sdkhjf
Del siden
Annonce

International kommunikationsprofil

Agnete Dybro Stoffregen er 1. august ansat som seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation.

I sit nye job skal hun være en drivkraft i forhold til at styrke Grønbechs kunderelationer og rådgive kunder indenfor industri, iværksætteri, byggeri og erhverv, ligesom hun vil være pennefører på   kundeopgaver.

Grønbech styrker således sine kompetencer indenfor strategisk storytelling, der længe har været en signatur for bureauets arbejde.

Med Agnete får Grønbech også en markant international kommunikationsprofil. Blandt andet takket være en fortid som konferenceleder i Tyskland, en fransk uddannelse og flere udlandsophold taler hun engelsk, fransk, tysk samt de nordiske sprog.

Agnete har arbejdet med digitale medier, branding, blogs og samfundsdebat blandt andet gennem fem år på Jyllands-Posten. I kommunikationsbranchen har hun arbejdet med kunder indenfor sundhed, teknologi, detail, luftfart mv.

Agnete er efteruddannet i journalistik, har en kandidatgrad i dramaturgi fra Aarhus Universitet og en bachelor i scenekunst fra la Sorbonne. Hun kommer til Grønbech fra PR-bureauet Mannov.

Hun er 48 år, og privat bor hun sammen med Martin Birch på Østerbro, som er selvstændig i it-branchen. Sammen har de tvillingerne Ingrid og Gabriel på otte år. I fritiden går hun i teateret så tit som muligt og prøver ellers at få så mange, så spændende og så mindeværdige oplevelser som muligt sammen med sin familie.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047