23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würths nye additiver passer til capless

Würth lancerer nu en helt ny linje af additiver, der giver flere fordele for dig og dit værksted. Additiverne lanceres i et flot, innovativt og eksklusivt design – klar til dig og til slutbrugeren.

Innovativt design – capless
Med den nye, innovative flaskes lange hals er det enkelt at bruge additiverne til alle biltyper. De findes både til benzin-, diesel- og hybridbiler og kan bruges til både capless og biler uden capless.

One short
Det er blevet nemmere at dosere. Hele flaskens indhold hældes blot i tanken - derved undgås brug af tragt og at flasken bliver utæt og giver pletter og lugtgener i bilen. Det er smart for værkstedet og for slutbrugeren.

Tilpasset hybridbiler
Som noget nyt, er additiverne nu også tilpasset hybridbiler. Selv om hybridbiler som førsteprioritet kører på el, er det stadig nødvendigt at vedligeholde brændstofmotoren. Det er netop ekstra vigtigt at passe godt på tankforholdene samt brændstofmotoren i en hybridbil, da den ikke bliver brugt så ofte og sjældent når den at blive ordentlig driftsvarm. Det er desværre faktorer, der øger risikoen for sod i motoren.

Fordele for dit værksted
For dig og dit værksted er der mange fordele. Først og fremmest kan du med Würths additivprogram tilbyde dine kunder en række services, der både forebygger og løser motorrelaterede problemer. Serviceydelserne kan ofte klares på forholdsvis kort tid og dermed samtidig med det almindelige servicetjek. Det frigiver tid til at hjælpe andre kunder, dit værksted ellers må lade vente. Det kan højne din kundetilfredshed.

Derudover kan du sikre dig en ny indtjeningsmulighed, da additiverne er klargjort til videresalg ved at være yderst brugervenlige for slutbrugeren.

Professionel kvalitet
Hos Würth har vi kun produkter af den bedste kvalitet. Alle vores additiver er testet på uafhængige laboratorier og godkendt til det danske klima.

Med vejledning og viden fra Würth sikrer du, at det daglige arbejde fungerer på dit værksted. Du får et team af motor- og additivspecialister, der alle har en baggrund som mekanikere, der gerne vejleder dig til den bedste løsning. Hos Würth har vi rådgivet om additiver gennem de seneste 10 år.

Læs mere om de nye additiver her: https://www.wuerth.dk/da/dk/kampagner_1/produktnyheder/nye_additiver/nye_additiver

Se hele Würths additivprogram her: https://media.witglobal.net/bkmedia/wuerth/3105/da/additiv_katalog/#page_1

 

 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.078