23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det er ikke nu, der skal spares på rengøringen

Med stigende coronasmitte flere steder i landet er det nu igen blevet altafgørende med grundig rengøring og desinficering. I All Remove har vi mere fokus på området end nogensinde.

FÅ ET TILBUD PÅ RENGØRING – KLIK HER

Man syntes lige, det gik så godt. Men så begyndte smitten at brede sig igen. Samtidig lurer efteråret lige om hjørnet og truer med at bringe folk mere indenfor. Nu er det altafgørende, at der er ordentlig fokus på rengøring.

Spot risikopunkterne
I All Remove har vores rengøringskonsulenter allerede hjulpet flere virksomheder med at spotte alle risikopunkter i deres virksomheder.

Det handler om at finde ud af, hvilke kontaktflader der kan være skyld i smitte. Og der er mange: Bordflader, dørhåndtag og gelændere. Telefoner, tastaturer og tablets. Vægkontakter og elevatorknapper. Man kunne blive ved. Og ja, selve sæbedispenseren skal også gøres ren.

SE ALL REMOVES REFERENCER – KLIK HER

Når risikopunkterne er blevet kortlagt, laver vi derefter en grundig rengøringsplan, der tager højde for de nye farezoner.

Nye metoder
Selvom det kan lyde omfattende, er det nogle gange blot små tiltag, der skal implementeres for at mindske smitterisikoen.

Hos en af vores kunder har vi fx indført en enkel kontrol og markeringsløsning for at sikre, at alle skriveborde hele tiden er rengjorte og desinficerede efter brug.

Høj prioritet
Rengøring har ofte været et område, hvor der kunne spares. Men ikke længere. Nu er rengøring og desinficering øverst på listen. Kontakt os, hvis en af vores konsulenter skal give en vurdering af rengøringen i din virksomhed.

FÅ ET TILBUD PÅ RENGØRING – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047