23948sdkhjf

Euromaster genopliver slidte dæk med Michelin Recamic

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euromaster Danmark A/S

Med lanceringen af Michelin’s Recamic-regummiering i Danmark giver Euromaster Transportbranchen helt nye muligheder for at forlænge lastvogns-dækkenes levetid.

Dermed får transportbranchen en ny vej til at lette dækbudgettet og nedbringe miljøbelastningen. Som et led i en aftale med Michelin tilbyder Euromaster fra 1. september regummiering med Recamic til danske erhvervskunder. Dermed kan virksomheder med Michelin eller andre dækfabrikater med genanvendelig karkasse, forlænge levetiden for deres dækinvestering og samtidig nedbringe miljøbelastningen og forbruget af råmaterialer. Som led i aftalen udføres regummieringen af Vulkan i Randers, der er Danmarks førende indenfor vulkanisering og regummiering.

- Med Recamic udbygger vi vores tilbud inden for regummiering og styrker indsatsen for at holde kundernes dæk sikkert kørende længst muligt. Både økonomisk for den enkelte virksomhed og i et større miljø- og ressourceperspektiv giver det rigtig god mening, at forlænge dækkenes liv så længe som muligt. Det kan vi nu gøre enten ved at skære nyt mønster, eller med Recamic lægge en helt ny slidbane på, forklarer Henrik Fusager, Direktør i Euromaster Danmark.

- Det er klart, at det skal ske professionelt og sikkert. Det sikrer vi med vores samarbejde med Vulkan, en familievirksomhed med eksperter, etableret tilbage i 1963. Vi er virkelig glade for, at vi nu kan tilbyde endnu flere muligheder indenfor regummiering af lastvognsdæk til de danske kunder, og samtidig støtte op om danske arbejdspladser ved, at det nu bliver produceret lokalt i Randers, tilføjer han.

Recamic er en del af Michelins Multi-life strategi, som handler om at maksimere levetiden for hvert dæk ved hjælp af bl.a. regummiering. Recamic er en tro kopi af mønstrene på de mest populære nye Michelin dæk som f.eks. X Multi T, X Works og Multiway og omfatter 13 dimensioner. Det svarer til cirka 98 pct. af det aktuelle marked for regummiering.

Analyser, som revisionsfirmaet E&Y står bag, viser en række positive effekter ved regummiering. Herunder 70 pct. reduktion af forbruget af råmaterialer, 29 pct. lavere CO2-udledning og 21 pct. mindre lokal luftforurening. Samtidig kan regummiering reducere dækomkostninger for tunge køretøjer med op til 40 pct. sammenlignet med køb af nye dæk (The socio-economic impact of truck tyre retreading in France and Europe”, Oktober 2016, Ernst & Young).

 ---------

For yderligere information kan du kontakte Lotta Wrangle, Kommunikationschef hos Michelin på +46 72 250 07 40 og lotta.wrangle@michelin.com eller Henrik Fusager, Direktør hos Euromaster Danmark, på +45 87 28 28 28 og henrik.fusager@euromaster.com.

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har et mål om at forbedre kundernes mobilitet ved at producere og distribuere de mest bæredygtige dæk, serviceydelser og løsninger. Michelin tilbyder også digitale tjenester, vejkort og guides, der hjælper med til at gøre rejsen bedre. Endelig udvikler Michelin højteknologiske materialer, som i dag anvendes i mobilitetsindustrien. Michelin Gruppen har hovedkontor i Clermont-Ferrand i Frankrig og er repræsenteret i 171 lande, har 114.000 medarbejdere i verden og 70 produktionsanlæg i 17 lande. I alt producerede Michelin i 2017 190 millioner dæk. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euromaster Danmark A/S

Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Danmark
Euromaster Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094