23948sdkhjf

Michelin-magi i køkkenet – AXOR design ved håndvasken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Alchemist er stor oplevelse, der videreføres på badeværelserne. Her er der valgt AXOR armaturer i den smukke overflade børstet sort krom.

En aften hos Alchemist er noget, man aldrig glemmer. Siden genåbningen i 2019 har den københavnske restaurant fået to Michelin-stjerner for sine yderst kreative og teknisk komplekse retter og den koreograferede middagsoplevelse. Køkkenchef og medejer Rasmus Munk arbejdede sammen med designbureauet Studio Duncalf for at nytænke omgivelserne – Det Kongelige Teaters tidligere kulisseværksted på Refshaleøen – med skuespillere og visuelle teknologier i tråd med Munks koncept om ”det holistiske køkken”. Alchemist tager sine gæster med på en rejse gennem alle sanserne – ad neongange, forbi graffiti-malede vægge og en 13 meter høj vinkælder. Fordelt over fem akter serveres en 50-retters menu af et hold animatorer, en dramaturg og 32 kokke. På de tre til fem timer, en middag varer, kommer de fleste gæster nok forbi badeværelserne eller endda køkkenerne, hvor de kan opleve hele tre AXOR kollektioner.

Individualiseret design i sort krom

Alchemist udvalgte AXOR Starck Organic, AXOR MyEdition og AXOR Citterio, og de gjorde samtidig brug af de eksklusive individualiseringsmuligheder fra AXOR FinishPlus. Som berøringsfri variant ved håndvasken byder elektroniske AXOR Starck Organic vandhaner på infrarøde sensorer, der giver ultrapræcis betjening og et økonomisk vandforbrug. AXOR MyEdition er med sine mange designmuligheder det ultimative inden for personalisering, og samtidig indhyller PowderRain-teknologien huden i mikrofine dråber. Og AXOR Citterio, et ikon inden for moderne armaturdesign, gør stort indtryk ved køkkenvasken med sine geometriske former og store flader. Hos Alchemist er alle AXOR kollektionerne skabt med overfladen børstet sort krom, en af ti eksklusive AXOR FinishPlus-overflader.

Mål: At ændre verden

”Muligheden for at påvirke mennesker holder mig kørende som kok – mit ultimative mål er at ændre verden med gastronomi,” siger Rasmus Munk. ”Hos Alchemist kan vi transportere vores gæster ud af deres almindelige verden og ind i en dimension, der er uafhængig af tid og rum.” Med 7.000 personer på venteliste har Munk tydeligvis fundet publikummet til sin vision. Menuen er luksuriøs og samtidig selvbevidst, udsøgt og tankevækkende, imens den kommenterer en række aktuelle emner. White Guide har udnævnt Alchemist til Danmarks Bedste Restaurant, så stedet har med succes skabt plads til sig selv i krydsfeltet mellem kunst, mad og teknologi. Dem, der spiser her, kommer til at stå tilbage med masser af smagsoplevelser og eftertanke.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Det elektronisk AXOR-armaturs mørke farve passer perfekt ind i rummet.Nordlys hos AlchemistAlchemist domenTravlhed i køkkenet, hvor AXOR Citterio køkkenarmaturer gør arbejdet lidt lettere - og smukkere.Dyb koncentration forud for aftenens forestilling.Rasmus Munk, køkkenchef og medejer.

Send til en kollega

0.145