23948sdkhjf

Designpriserne regner over Hansgrohe Group i 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Ved uddelingen af German Design Award 2020 var Hansgrohe Group med mærkerne hansgrohe og AXOR en af de absolutte topscorere med hele seks designpriser.

Ved uddelingen af German Design Award 2020 var Hansgrohe Group med mærkerne hansgrohe og AXOR en af de absolutte topscorere med hele seks designpriser. Fra hansgrohe blev to nyheder tildelt designprisen: hansgrohe Talis M54 køkkenarmaturerne for deres klare, minimalistiske designsprog i tre forskellige overflader, samt hansgrohe Rainfinity bruserserien for det, juryen kaldte et tidløst, moderne og fantastisk design, der overbeviser med både form og funktionalitet. To hansgrohe-produkter blev endda tildelt den famøse German Design Award Gold 2020, der kun blev givet til de i alt 71 produkter, der var bedst i deres kategori. Det drejer sig om hansgrohe Aquno Select M81 køkkenarmaturet, der lanceres i Danmark ultimo 2020, samt hansgrohe RainTunes brusescenarierne, der kombinerer vandmængde og -temperatur med lys, musik og duft. Lancering endnu ikke planlagt.

Fra designmærket AXOR vandt AXOR Showers-produkterne en German Design Award 2020 fordi de, som juryen udtaler, er puristiske i legen med geometriske former på et højt designniveau. Her kombineres æstetik, funktionalitet og bruserkomfort. Også den nye armaturkollektion AXOR Edge blev tildelt en designpris for sit kubiske og asymmetriske design, der fascinerer og fanger blikket.

Hansgrohe Group blandt de førende inden for innovation i 2020

I tillæg til de prisbelønnede produkter er virksomheden bag, Hansgrohe Group, for tredje år i træk blevet kåret som en af de bedste innovatører i konkurrencen TOP 100, der kårer de 100 bedste innovatører blandt små og mellemstore virksomheder i Tyskland. Her gjorde virksomheden særligt indtryk i kategorierne ”Innovative processer og organisation” og ”Innovationsfremmende topledelse”. Innovation har været et grundlæggende fokus for Hansgrohe lige siden starten i 1901, og virksomheden var de første til at præsentere bl.a. bruserstangen og et køkkenarmatur med forskellige stråler. Seneste innovation: hansgrohe RainTunes, et brusesystem der kombinerer digitalisering med ægte merværdi for mennesket med en multisensorisk og inspirerende bruseoplevelse. RainTunes er i øvrigt blevet belønnet med en German Innovation Award 2020 med udmærkelsen ”Gold” som et af bare 38 produkter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

4.922