23948sdkhjf

Få uvildig pensionsrådgivning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du en af de mange tusinde danskere, der hver måned lægger penge til side til en pensionsopsparing?

Så kan du med fordel læse med her i denne artikel, for hvor sikker er du egentlig på, at du har den rette pensionsopsparing, og ved du egentlig, hvor mange penge du hver måned reelt betaler til din pensionsopsparing, og hvor mange penge der går til skjulte gebyrer og omkostninger?

Det kan du blive meget klogere på her i denne artikel, hvor du også kan få konkrete råd til, hvad du kan gøre, hvis du er utryg ved, om du har den mest optimale pensionsopsparing, og hvem der kan hjælpe dig.

Hvordan ved jeg, om jeg får mest muligt ud af min pensionsopsparing?
Pensionsbranchen er kendt for at være lidt af en jungle at finde rundt i, og derfor kan det også være utroligt svært som privatperson at forstå og sætte sig ind i de mange forskellige pensionsordninger, der er på markedet. Samtidig kan det være utroligt svært at få et overblik over, hvor mange penge der rent faktisk går direkte til pensionsopsparingen, og hvor mange penge der bliver brugt til at betale for skjulte gebyrer og omkostninger forbundet med at have pensionsordningen.

Der findes dog forskellige muligheder for hjælp. Først og fremmest kan du booke et møde med din nuværende pensionsrådgiver i din bank eller pensionsselskab, hvor du kan bede om at få det hele gennemgået grundigt og i et sprog, der er til at forstå.

Denne løsning er dog langt fra den mest ideelle, da din rådgiver ikke kan rådgive dig uvildigt, men den kan give dig et indblik i, hvad din nuværende løsning er, og hvor meget du betaler hver måned til pensionsopsparingen. Grunden til, at det ikke er den mest ideelle løsning er, fordi din rådgiver har en naturlig interesse i, at du selvfølgelig skal forblive kunde i din nuværende bank eller pensionsselskab. Dette er en interessekonflikt som opstår, når man vælger at lade sig rådgive af den samme part som samtidig ønsker at sælge selve opsparings- og forsikringsproduktet (pensionsselskabet og banken).

Derfor kan du forvente, at du udelukkende får rådgivning inden for de produktløsninger, som din nuværende bank eller pensionsselskab kan tilbyde dig, og altså ikke de løsninger som eksisterer i nogen af de mange andre pensionsselskaber og banker der er på markedet. Det skyldes 100 % økonomiske interesser, for i og med at en pensionsordning i løbet af årene kan vokse sig utrolig stor, så er banken eller pensionsselskab selvfølgelig ikke interesseret i at miste dig som kunde, da de ofte tjener en procentsats af din samlede opsparing.

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du får den rette rådgivning i forhold til din pensionsordning, så bør du vælge at tage kontakt til en uvildig pensionsrådgiver. Det kunne for eksempel være APC Forsikringsmæglere A/S, som er landets største af sin slags. En uvildig pensionsrådgiver har nemlig ikke nogen økonomisk interesse i, at du skal vælge det ene selskab frem for det andet. Den uvildige rådgiver er kun en interessere i at få en glad og tilfreds kunde, der får mest muligt ud af sine pensionsmidler. For en glad og tilfreds kunde bliver ved med at købe rådgivning fra rådgiveren.

Danmarks største pensionsmægler
Hvem er APC Forsikringsmæglere? APC Forsikringsmæglere er, som nævnt, Danmarks største pensionsmægler, og her har du mulighed for at få den uvildige rådgivning, som du har behov for. Der er tale om en vækstvirksomhed, der blev etableret tilbage i 2007, og som i dag har mere end 13.000 kunder med samlede pensionsmidler for over 21 milliarder kroner.

Det betyder, at de har mulighed for at presse udgifterne og omkostningerne forbundet med en pensionsordning ned for deres kunder, og det kommer i sidste ende dig som pensionskunde til gode. Du kan læse meget mere ved at kigge på APC Forsikringsmægleres LinkedIn.

Hvordan kan APC Forsikringsmæglere hjælpe mig?
Det primære formål for virksomheden APC Forsikringsmæglere er at sikre, at du har den mest optimale og hensigtsmæssige pensionsløsning og samtidig at sikre, at du har et overblik over din pensionsordning. Derfor hjælper de dig blandt andet med følgende:

●        At give dig et overblik over dine omkostninger
●        At informere dig om risiko og afkast ved de forskellige løsninger
●        At give dig indsigt i dine personlige risikopræferencer
●        At tilbyde uvildig rådgivning omkring de forskellige investeringsmuligheder
●        At overvåge din pensionsordning for at sikre at du fortsat har den mest optimale ordning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.113