23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et hybridrum har taget form med ti unikke badeværelser

I Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, har en nybarok bygning fra først i 1900-tallet fået nyt liv. Den kendes nu under navnet The Audo, AXOR har leveret produkter til bad og køkken.

I Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, har en nybarok bygning fra først i 1900-tallet fået nyt liv. Den kendes nu under navnet The Audo, og her fejres og fremmes forbindelsen mellem mennesker i den globale, digitale tidsalder. Bjarne Hansen, grundlægger af den danske designvirksomhed MENU, og Jonas Bjerre-Poulsen, medgrundlægger af Norm Architects, udtænkte The Audo som et hybridrum, en platform der fører lokale og internationale kreative sammen over en drink, et måltid, et projekt eller blot en delt æstetisk oplevelse.

Individuelle værelse med individuelle stemninger
The Audo omfatter en restaurant, en cafe, samarbejds- og eventspaces, en konceptbutik med mere. Men internationale besøgende vil især påskønne det unikke hotel med ti værelser, der alle er individuelt designede i den varme, ”bløde minimalistiske” stil, som Norm Architects er kendt for. Den diskrete, sofistikerede æstetik fortsætter på badeværelserne, hvor Norm har valgt AXOR Uno armaturer. Ved et af badekarrene er der endda en specialdesignet AXOR Signature kartud på karkanten, der er skabt med udgangspunkt i den gulvmonterede AXOR Uno kartud men tilpasset i størrelsen. I alle produktvalg har Norm udnyttet de forskellige AXOR FinishPlus overfladefarver til fulde. Med materiale- og farvevalg er der skabt forskellige stemninger på hvert eneste hotelværelse, som i forskellige landskaber. AXOR Uno passer sammen med dem alle, hvad enten det er i overfladen børstet sort krom eller i børstet bronze i et miljø med stemning fra en mørk skov. Der er også valgt produkter i overfladerne børstet messing og rustfrit stål-optik. Ud over AXOR Uno er badeværelserne indrettet med AXOR Showers, f.eks. hovedbruseren 350, der byder på den indhyllende PowderRain stråletype. Penthouseværelserne forkæler med den ekstravagante AXOR ShowerHeaven. I køkkenet nedenunder stråler AXOR Citterio køkkenarmaturer i den iøjnefaldende semi-pro variant.

Et samarbejde om det anderledes
”Danske arkitekter har en tendens til at vælge det samme lokale mærke, og jeg synes det kunne være spændende at prøve noget andet,” forklarer Bjarne Hansen om valget af AXOR. ”Det var bestemt et samarbejde,” tilføjer Jonas Bjerre-Poulsen, ”og vi blev begejstrede over de smukke overflader, som AXOR kunne tilbyde. Vi ønskede forskellige materialer og farver på hver etage og hvert værelse. Jeg synes, AXOR ramte de helt rigtige overflader og farver, hvilket faktisk er meget svært.”

Ved at udviske grænserne mellem arbejde, butik, hjem og hotel fremelsker The Audo en ny form for kreativ udveksling, som AXOR er en stor del af. Tilgangen kan smukt indrammes af det latinske udtryk, som The Audo har hentet sit navn fra: Ab Uno Disce Omnes. Fra én, lær alt.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063