23948sdkhjf

Eiler Thomsen Alufacader lukker facaden med nyt system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schüco Denmark ApS

På Marmormolen i Nordhavn, København Ø, er DFDS’ nye hovedkontor ved at blive opført. Til projektet har Eiler Thomsen Alufacader præfabrikeret elementer i det nyeste elementfacadesystem fra Schüco – nemlig Schüco AF UDC 80.

Præfabrikation sikrer en hurtig montering

Til projektet præfabrikerer Eiler Thomsen Alufacader 5.300 m2 elementfacade på fabrikken i Holstebro, som senere sikrer en hurtig og effektiv montering i hos DFDS på Marmormolen, som strækker sig over 6 etager. En stor fordel ved at præfabrikere elementerne på fabrikken er, at produktionen foregår i et kontrolleret miljø og påvirkes ikke af vejr eller andre faktorer på byggepladsen. Elementerne bliver produceret i størrelserne 2500 mm x 4600/4400/3650 mm og facadelukningen tager 12 uger med færdigmontering i uge 39. Systemet Schüco AF UDC 80 passer til alle størrelser af projekter og har et af markedets laveste U-værdier inden for elementfacadesystemer. Med dette projekt bliver Eiler Thomsen Alufacader de første i verden, der producerer og monterer det nye facadesystem. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med NCC Danmark og PLH Arkitekter med stor hjælp fra Schüco.

Eiler Thomsen Alufacader ruster sig til fremtidens facadeelementer

Eiler Thomsen Alufacader er en af Danmarks førende glas/alu facadeentreprenører med ca. 130 medarbejdere. Virksomhedens fokus er på kvalitet, know-how og leveringstider. John G. Schmidt, beregner og ansvarlig for projektsalg hos Eiler Thomsen Alufacader, udtaler sig således om virksomhedens fremtid: ”Eiler Thomsen Alufacader har indrettet en produktionshal til produktion af facadeelementer og satser på at dette forretningsområde bliver udviklet og udvidet kraftigt gennem de kommende år.”

www.et-alu.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schüco Denmark ApS

Stamholmen 157,3
2650 Hvidovre
Danmark
Schüco Denmark ApS

Send til en kollega

0.078