23948sdkhjf

The Retreat i Blue Lagoon: AXOR præger badeværelserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Fejr vandets helbredende kræfter med AXOR Starck og AXOR Showers. I The Retreat i Blue Lagoon smelter jord, vand og design sammen.

På The Retreat i Blue Lagoon i Island forbindes jord, vand og design på en hidtil uset måde. En 800 år gammel lavastrøm løber gennem områdets hjerte, mens de unikke klippeformationer smelter sammen med arkitekturen. Midtpunktet er dog vandet. Skabt i en tektonisk aktiv zone med enorm varme og under voldsomt tryk er det mineralfyldte vand i Blue Lagoon (den blå lagune) berømt for sine helbredende kræfter og det lysende, blå farvespil. De 62 suiter på stedets luksushotel er omgivet af det smukke vand, som skaber en enestående effekt.

Luksuriøs ro og naturlig skønhed, også i badene

Den særlige forbindelse til vandet videreføres indendørs, hvor badeværelserne er indrettet med AXOR Starck armaturer og AXOR Showers produkter i krom samt AXOR FinishPlus-overfladen børstet sort krom. Med sine klassiske pin-greb er AXOR Starck-kollektionen et symbol på minimalisme. AXOR ShowerSelect termostaterne og AXOR hovedbruserne bidrager til den luksuriøse ro og atmosfæren af naturlig skønhed, der præger denne unikke destination. ”The Retreat er indlejret i en 800 år gammel lavastrøm, og vi ville have et design, der afspejler præcis dét. Kaminerne er lige som bordene bygget af lavasten,” forklarer Sigurdur Thorsteinsson, chefdesigner, Design Group Italia. ”Vi valgte skræddersyede AXOR armaturer, så vi kunne tilpasse dem til den stemning, vi har skabt.”

Selv om det ligger så afsides, er The Retreat kun cirka 20 minutters kørsel fra Keflavik lufthavn og 15 minutter fra Reykjavik. Vejen bugter sig gennem halvøen Reykjanes – et landskab med lavaklipper, kegleformede vulkaner og gamle mudderhuller. Hotellet udbyder vandreture, hvalture og private helikopterflyvninger for de gæster, der ønsker at udforske de smukke omgivelser. Men med en underjordisk spa, en geotermisk lagune og restauranten ”Moss”, der byder på nyfortolkninger af det islandske køkken, mærker gæsterne hurtigt, at The Retreat byder på alt, man kan ønske sig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

AXOR Starck karsøjle ved badekarret.Blue Lagoon lige uden for vinduet.Suiten ligger nærmest ude i det smukke blå vand.

Send til en kollega

0.093