23948sdkhjf

Mariendal Electrics i strategisk partnerskab med Siemens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mariendal

Den landsdækkende El-installationsvirksomhed, Mariendal Electrics, indgår et strategisk partnerskab med Siemens på deres bygningsautomatiksystem.

Mariendal Electrics har indgået et strategisk partnerskab med Siemens på løsninger til kunder, der enten har eller ønsker et Siemens-system til at varetage deres bygningsautomatik. Partnerskabet er et stort skridt for Mariendal Electrics, som nu kan tilbyde kunderne at supportere et stærkt brand.

"Med partnerskabet med Siemens får vi nu en unik mulighed for at hjælpe flere kunder. Samarbejdet med Siemens betyder, at vi kan udvide vores forretning inden for CTS og bygningsautomatik, og det får kunderne gavn af. Siemens er en af de helt store spillere på markedet", udtaler Direktør for Drift og Salg, Johan Ungermann Poulsen

At Mariendal Electrics er blevet udvalgt som partner er noget, som Johan Ungermann Poulsen er meget stolt af. ”Siemens er et stærkt brand, og vi er virkelig stolte af at være udvalgt som partner, når det kommer til bygningsautomatiksystemer. For kunderne betyder det også mere fleksibilitet, hvis de ønsker et Siemens-system til at varetage deres bygningsautomatik eller allerede har et eksisterende Siemens-system. Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet”.

Bygningsautomatik er med til at automatisere virksomheders sikkerhed og forbrug. Med få enkle skridt kan man komme i gang med optimere på forbrug på eksempelvis lys, varme, ventilation og udluftning, og kontrollere forbruget til gavn for både miljøet, medarbejdernes arbejdsforhold og virksomhedens bundlinje. Systemerne er nemme at betjene og kan nemt tilpasses virksomhedens nuværende behov. Se mere på https://mariendal.dk/erhverv/bygningsautomatik/cts-og-styring/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mariendal

Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Danmark
Mariendal

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078