23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webfleet Solutions vinder German Telematik Award 2020

Telematikudbyderen lancerer markant forbedrede EK-funktioner med næste WEBFLEET-udgivelse i oktober til alle kunder over hele verden

Webfleet Solutions har vundet dette års tyske Telematik-pris. Med sin nye løsning til databaseret styring af elektriske køretøjer sejrede Europas førende telematikudbyder i hovedkategorien for prisen. Efter sejren meddelte Webfleet Solutions, at de vil forbedre sine EK-funktioner betydeligt i den næste opdatering af flådestyringsløsningen WEBFLEET til alle kunder over hele verden fra midten af ​​oktober 2020.

Med løsningen til elbiler, der blev introduceret på markedet tidligere i år, kan flådechefer få fjernindsigt i deres el- og hybridbiler inklusive realtidsoplysninger om batteriniveauer, rækkevidde og resterende opladningstid. WEBFLEET giver også kunderne information om deres eksisterende flåde med hensyn til brændstofforbrug, kørselsadfærd, tidligere ture, kilometertal og andre vigtige datapunkter. Disse data kan hjælpe kunderne med bedre at forstå, hvilke køretøjer med forbrændingsmotorer, der let kan erstattes af en EK.

De kommende forbedrede funktioner tilbyder yderligere support til flådechefer, der ønsker at elektrificere deres flåde og maksimere det omkostningsbesparende potentiale. Placering af ladestandere vil være tilgængelige på WEBFLEET-kortet, som kan vises til føreren på PRO Driver Terminaler. Muligheden for at se de nærliggende ladestationer og den tilbageværende rækkevidde af elbiler hjælper flådechefer med at optimere deres arbejdsstyrkeplanlægning yderligere. Takket være nye notifikationer er kunderne informeret, når et køretøjs batteri når et kritisk niveau under kørslen og skal genoplades. Webfleet Solutions leverer alle disse køretøjsdata via deres åbne API-interface.

Jeg er stolt og taknemmelig for at vinde denne prestigefyldte pris for vores elektriske køretøjsfunktioner", siger Taco van der Leij, vicepræsident Webfleet Solutions Europe. "Det er en anerkendelse, at vi som Webfleet Solutions konstant skaber innovative løsninger til både flådechefer og chauffører. Elbiler bliver en vigtig del af alle flåder - men det er ikke altid let at tilpasse sig nye processer og planlægning. Vi vil fortsat støtte vores kunder til at mestre den nødvendige transformation."

Den tyske Telematik-pris, der også fejrer 10-års jubilæum i år, uddeles traditionelt på verdens førende messe IAA Commercial Vehicles for at ære enestående udviklingsresultater og løsninger inden for telematik. Da IAA er annulleret på grund af COVID-19, finder årets prisoverrækkelse sted som et digitalt forum. Arrangør er mediegruppen Telematik-Markt.de.

Webfleet
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.063