23948sdkhjf

Ny 3-trins serie om semi-automatisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Constructor Danmark A/S

Mobile pallereoler, shuttle-system og lagerautomater indgår i denne 3-trins serie der giver dig facts og viden om hvordan semi-automatisering kan gøre en forskel for dit lager.

Er du på udkik efter et dynamisk system til opbevaring af pallegods? Og gerne et der kan spare op til 50% plads og øge lagerkapaciteten med op til 150% sammenlignet med almindelige pallereoler? Mobile pallereoler (MOVO) er den perfekte lagerløsning, når du har begrænset plads eller behov for øget lagerkapacitet. 

Overvejer du en kompakt lagerløsning der sparer tid?  En der kan effektivisere din drift, reducere behovet for arbejdskraft og omkostninger til udstyr? Der samtidig tilbyder et mere sikkert og mindre stresset arbejdsmiljø? Shuttle-systemet kan være svaret for dig.

Har du råd til at undvære mere effektive lager- og plukkeprocesser via en automatisk lagerløsning tilpasset dine behov?  Vort automatiske lagersystem kan spare op til 70% af eksisterende gulvplads, reducere plukkefejl med op til 70%, og mindske plukketider med mere end 60%.

Få facts om de 3 systemer direkte i din indboks  - se nærmere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Danmark
Constructor Danmark A/S

Send til en kollega

0.094