23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trappefabrikken A/S mander op

Der er fortsat rigtig travlt hos Trappefabrikken, som igen udvider medarbejderstaben.

Torben Holmgaard Gravesen er pr. 1 oktober 2020 ansat som salgskonsulent hos Trappefabrikken. Torben vil få kontakt til både private kunder og erhvervskunder.

Torben er et kendt ansigt hos Trappefabrikken. Han blev i 1998 udlært hos Trappefabrikken og arbejdede i 10 år med salg og opmåling af trapper i både Danmark og Tyskland. Det er derfor en yderst kompetent udvidelse af sælgerstaben, og Torben vil hurtigt være en hjælp til at efterkomme den stadig stigende efterspørgsel hos Trappefabrikken.

Torben kommer fra et mangeårigt job hos Velfac. De seneste 5 år som projektkonsulent med kontakt til entreprenører og inden da som salgskonsulent med kontakt til tømrermestre og byggemarkeder.

Tommy Poulsen er pr. 1. september 2020 ansat som tekniker hos Trappefabrikken. Tommys primære opgave vil være udarbejdelse af konstruktionstegninger.

Tommy har i knap 25 år arbejdet som tømrer og har derfor en stor erfaring med byggeri og løsninger, hvilket er en stor styrke i forhold til at kunne rådgive Trappefabrikkens kunder og sælger omkring tekniske løsninger og den bedste mulige udnyttelse af trapperummet.

 

Trappefabrikken A/S
Viaduktvej 44
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37005037
P nummer: 1020659161

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048