23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engcon North America tager næste skridt på vækstrejsen

På trods af en udfordrende situation øges interessen for Engcons produkter i Nordamerika. Forespørgslerne er steget efter den meget vellykkede deltagelse på Conexpo, årets største fagmesse, som blev afholdt i Las Vegas.

Den stigende vækst har betydet, at Engcon North America (Engcon NA) flytter til nye, større lokaler med større lagerplads, der passer bedre til virksomheden.
 
Engcon NA viser fortsat vækst til trods for, at den igangværende pandemi har betydet et af de hårdeste kvartaler i nyere historie. Der er fortsat en stærk interesse for Engcons produkter, og alt tyder på, at salget fortsætter med at stige i 2020.

– Engcon North America er inde i en ekspansiv fase lige nu. Vi voksede markant i 2019 og havde stor succes med deltagelsen på Conexpo, en af verdens største fagmesser. Der fik de besøgende mulighed for at prøvekøre gravemaskiner, der var udstyret med Engcons tiltrotator og vores andre smarte produkter. Siden da er interessen for vores produkter steget, hvilket betyder, at vi nu gearer op med en ny chef for Engcon NA og nye lokaler, siger Anders Smith, Region Director hos engcon.

Ny chef for Engcon North America
Morten Solgaard er ny administrerende direktør i Engcon NA og kommer fra Scania – en svensk OEM for tunge lastbiler og busser – hvor han de seneste 22 år har haft forskellige roller, primært inden for salgs- og servicefeltet. Han kender branchen og de høje krav, der stilles til leverandører.

Forventningerne til Engcon NAs nye chef er, at han med erfaring og lederskab skal være et vigtigt tandhjul i den fortsatte ekspansion på de nordamerikanske markeder.

– Vi har flyttet både kontorer og centrallager til et nyt anlæg i Hamden, Connecticut for at klare den fortsatte vækst. De nye lokaler på ca. 1.200 m² er tre gange så store som de foregående. Men først og fremmest er den nye bygning tilpasset vores forretning, siger Anders Smith.

Øget efterspørgsel
Trods pandemien udgør Engcon North Americas ordreindgang akkumuleret pr. juni i år en stigning på 50 procent sammenlignet med året før. Salget er steget til både små og store virksomheder og til alle størrelser af gravemaskiner. Til forskel fra sidste år, hvor der hovedsageligt blev solgt små maskiner, sælger man i år hele spændet af gravemaskiner fra 1,5 til 33 tons.

– Der er et enormt potentiale for at effektivisere gravearbejdet i Nordamerika. Alle aktører vil få gavn af, at gravemaskinerne bliver mere effektive, mere miljøvenlige og sikrere. Og det bliver de med Engcons tiltrotator ogtilbehør. Vi satser på at "Change the world of digging" og håber, at så mange som muligt vil hægte sig på, afslutter Anders Smith.

 



engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34466823
P nummer: 1017573027

Send til en kollega

0.047