23948sdkhjf

Stor glæde i Hørsholm over døgnrytmepanel fra LED-TEK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Led-Tek A/S

”Dejligt at kunne justere farvetemperaturen, dagen igennem - enten til læsetid eller rolig hyggetid - med det nye døgnrytmepanel fra LED-TEK”, udtaler lederen af den integrerede institution Mariehøj, Katja Just Møller.

Institutionerne, Mariehøj og Børnehuset Skovvænget, ønskede begge en LED-løsning, hvor belysningen kunne justeres i farvetemperatur og derved tage højde for dagens forskellige aktiviteter i institutionerne. CCT døgnrytmepanelet fra LED-TEK, skal være med til at fremme bedre trivsel blandt børn og personale, da lyset kan justeres så det passer bedre med kroppens egen døgnrytme.

Mange individuelle løsninger med døgnrytmepanelet

Begge steder glæder de sig til fuldt at kunne udnytte de mange individuelle løsninger som døgnrytmepanelet LUX-332AC2 giver dem, når de går den mørke tid i møde. Alle er yderst tilfredse med døgnrytmepanelet, hvor de kan justere farvetemperatur og lysstyrke, samt opdelingen af rum og tilpasse lyset efter behovet for dagens aktiviteter. Du kan læse ledernes fulde udtalelser her

Installatører og projektsteder

  • Installationsfirmaet Dahl Service – Integreret institution Mariehøj i Hørsholm
  • Installationsfirmaet W. Johansen - Børnehuset Skovvænget i Hørsholm

Projektmål- og resultat

  • Bedre lys, samt muligheden for at justere lyset for bedre trivsel for børnene og personalet i institutionerne.
  • At kunne styre farvetemperaturen til f.eks. hyggetimer eller læsetid, samt mulighed for i det samme rum at have forskellige farvetemperaturer og lysstyrker.
  • Bedre belysning for rengøringspersonalet i overensstemmelse med Arbejdstilsynets krav.
  • Opnå væsentlig energibesparelse.

Produkter der blev benyttet i projekterne

Mariehøj og Børnehuset Skovvænget er institutioner beliggende i Hørsholm. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Led-Tek A/S

Lundagervej 45A
8723 Løsning
Danmark
Led-Tek A/S

Billeder & videoer

Døgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmDøgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmDøgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmDøgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmDøgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmFlot LED-Pendel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmDøgnrytmepanel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmFlot LED-Pendel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i HørsholmFlot LED-Pendel fra LED-TEK installeret i 2 institutioner i Hørsholm

Send til en kollega

0.093