23948sdkhjf

Kobelco relancerer den populære SK17SR-3E minigraver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erenfred Pedersen A/S

Kobelco er kendt som en af verdens førende producenter af gravemaskiner fra 1 tons op til 90 tons, men er især dedikeret af udviklingen af sine minigravere. Selv når en maskine er blevet lanceret, stopper udviklingen af maskinen ikke der.

Kobelcos produktionsudviklingsteam arbejder tæt sammen med forhandlere og kunder for at videreudvikle maskinerne. Dette er også tilfældet med minigraveren SK17SR-3E, som relanceres med nye funktioner og designforbedringer.

Forbedret førerkomfort og sikkerhed
Maskinføreren skal ofte bruge mange timer i minigraveren om dagen. Med dette in mente er hele Kobelco SK17SR-3Es arbejdsmiljø blevet opgraderet betydeligt med en luksusførerstol og håndledsstøtter i stedet for armlæn for at forbedre førerens komfort og reducere førerens træthed. Alle kontakter i førerhuset er baggrundsbelyste, og LED-arbejdslamper er installeret på bommen som standard for forbedret udsyn.

 ”Når minigravere skal udvikles, er et nøglefokus for Kobelco at sikre, at ydelsen ikke kompromitteres ved maskinens lille størrelse. I tilfælde af SK17SR-3E er maskinen ikke kun konkurrencedygtig i gravekraft (15,2 kN) og trækkraft (18,3 kN), men dens nydesignede og behagelige interiør gør også maskinen særlig attraktiv for maskinførere.”  udtaler Jørgen Olsen, Produktansvarlig for Kobelco ved Erenfred Pedersen A/S.

Find hele teksten og læs mere om minigraveren her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erenfred Pedersen A/S

Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Danmark
Erenfred Pedersen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.088