23948sdkhjf

HBN Entreprise: Vi monterer din porebeton til indervægge

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Uanset om det drejer sig om indvendige vægge, der skal fungere som bærende eller stabiliserende vægge, så tilbyder HBN Entreprise montage af jeres indervægge af porebeton.

Du er muligvis hovedentreprenør eller bygherre på Sjælland eller Fyn. I har besluttet at bygge de indvendige vægge på jeres byggeprojekt med porebeton. Det er naturligvis et godt valg. I Danmark har man anvendt porebeton til indervægge siden 1950'erne. Derfor er dit firma i godt selskab, da mange typehusfirmaer bruger disse vægge som standard i deres huse. Indervægge af porebeton bliver også ofte brugt i specialtegnede huse.

I byggebranchen benytter man sig tit af porebeton, fordi det er et byggemateriale, der er nemt at bygge med på grund af dets lethed. Prisen har også betydning for, hvorfor mange vælger indervægge af porebeton. Porebeton ligger nemlig i den billige ende af skalaen. Derfor er det et attraktivt byggemateriale.

Uanset om det drejer sig om indvendige vægge, der skal fungere som bærende eller stabiliserende vægge, så tilbyder HBN Entreprise montage af jeres indervægge af porebeton. Vi har en arbejdsstyrke på 30 dygtige medarbejdere, som kan stå for opgaven med at montere jeres porebeton. Der er tale om et professionelt team, som hvert år monterer tusindvis af kvadratmeter porebeton. Derfor har HBN Entreprise stor ekspertise inden for montage af porebeton.

Du og dit firma kan trække på vores knowhow og dermed gennemføre jeres projekt gnidningsfrit. HBN Entreprise har i tidens løb samarbejdet med de største byggefirmaer i Danmark. Så når du vælger vores team, kan du være sikker på, at opgaven bliver fuldført korrekt og til tiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

 

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094