23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teglbrun betonlasur på Spritten

Den sidste snaps blev produceret på Spritten i 2015. Nu omdannes området til en helt ny bydel. En af Sprittens nye bygninger er blevet behandlet med teglbrun betonlasur for at give et unikt æstetisk udtryk. Samtidig beskyttes facaderne.

BRUG BETONLASUR TIL AT SKABE ÆSTETIK – OG FÅ IMPRÆGNERING SAMTIDIG – LÆS MERE

Efter 84 år er der blevet sat prop på produktionen af akvavit i Aalborg. De Danske Spritfabrikker blev i 2012 opkøbt af et norsk firma, og i dag er produktionen flyttet til Norge. Nu omdannes Spritten til en ny bydel med boliger, torvehal og luksushotel.

Opkaldt efter snaps
Mange af de nye bygninger er blevet opkaldt efter de akvavitter, der blev produceret på fabrikkerne siden 1931. En af dem er opkaldt efter Aalborg Jubilæums Akvavit og hedder derfor Jubilæumshuset.

Ejendommen er opført af bygherrerne Niras og A. Enggaard, der har valgt at behandle betonfelterne på facaden og omkring vinduerne med en teglbrun betonlasur fra All Remove.

Imprægnering inkluderet
Betonlasuren løser dog ikke kun en æstetisk opgave på Jubilæumshuset. Fordi All Remove samtidig inkluderer en imprægnering i lasuren, får betonfacaden et værn mod alger, smuds og andre forurenende partikler fra luften, som er en yderst optimal løsning i det miljø hvor byggeriet ligger.

Det forventes, at Jubilæumshuset står færdigt i primo 2021.

BRUG BETONLASUR TIL AT SKABE ÆSTETIK – OG FÅ IMPRÆGNERING SAMTIDIG – LÆS MERE

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063