23948sdkhjf

Ovenlysvinduer kan gøre "en himmel til forskel"

| Medlemsnyhed | Indrykket af VELUX Danmark A/S

Ny digital oplevelse fra VELUX Danmark gør dagslys håndgribelig. Fem virtuelle huse skal inspirere danske boligejere og vise, hvilken himmelvid forskel ovenlysvinduer kan gøre i deres hjem.

Hvordan ser "mere dagslys" ud?

Svaret forsøger VELUX Danmark at give i samarbejde med YellowUmwelt i det nye digitale inspirationsunivers En himmel til forskel.

På den virtuelle vej Dagslysvænget inviteres danske boligejere til åbent hus i 3D. Her kan de gå på opdagelse i et hus, som minder om deres eget, og se forskellen med og uden ovenlysvinduer i boligens forskellige rum. Tilmed både i morgenlys, midt på dagen og i den blå time.

Undervejs får man information om de produkter og løsninger, man ser. Herunder estimeret pris for produkter og montering i de enkelte rum.

"Evnen til at forestille sig effekten af mere dagslys og en friskere indeluft kan være en købsbarriere. Omvendt vil man meget nødigt undvære ovenlysvinduerne, når først man har dem. Med ”En himmel til forskel” har vi nu et digital værktøj, der hjælper boligejerne til at forstå, hvordan ovenlysvinduer skaber forbindelse til udelivet, fordeler dagslyset i boligen, forbedrer indeklimaet og skaber følelsen af mere plads,"  siger Per Mikael Åkesson, market director i VELUX Nordic.

"En himmel til forskel" er bygget i danske UNITY, som er en gaming engine, der giver et fotorealistisk udtryk og muliggør videreudvikling til AR/VR-løsninger. Oplevelsen versioneres inden længe til det norske og svenske marked.

Se universet på www.enhimmeltilforskel.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VELUX Danmark A/S

Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Danmark
VELUX Danmark A/S

Billeder & videoer

Ovenlysvinduer i det virtuelle parcelhusOvenlysvinduer i det virtuelle rækkehusOvenlysvinduer i den virtuelle taglejlighedOvenlysvinduer i det virtuelle halvandenplanshusOvenlysvinduer i det virtuelle fladtagshus

Send til en kollega

0.078