23948sdkhjf

Euromaster åbner nyt center i Avedøre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euromaster Danmark A/S

Euromaster Avedøre på Kanalholmen 1 i Hvidovre bliver vores første nyåbnede danske center i over 20 år. Vi oplever vækst i hovedstadsområdet og ser stort potentiale inden for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing.


"Det har længe været vores ønske at udvide i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser et stort potentiale for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing. Det nye center kommer til at have lokation i Avedøre på Kanalholmen 1, Hvidovre. Vi bestræber os efter at blive erhvervslivets foretrukne servicepartner, og det nye center i Avedøre vil netop henvende sig primært til vores erhvervskunder", fortæller Jens Kofoed, Regionschef i Øst hos Euromaster Danmark. 

Den daglige drift i vores nye Heavycenter vil fra starten blive varetaget af rutinerede kræfter, nemlig Henrik Larsen, som er nuværende centerleder i København. Posten som centerleder i København vil blive sikkert overdraget til vores erfarne førstedame, Pernille Hovgesen, der sammen med Henrik Larsen vil sikre et tæt og driftsikkert samarbejde mellem de to centre for at imødekomme alle kunders behov på bedste vis.

Mens Euromaster Avedøre vil servicere alle vores kunderne inden for Heavy - herunder breakdownservice og udekørende service - vil Euromaster København fremover primært fokusere på dæk og service til vores kunder inden for Light og Retail.

Vi forventer at åbne portene i Avedøre i starten af december 2020 - og vi glæder os til at se jer på begge lokationer fremover.

----------

For yderligere information kan du kontakte Jens Kofoed, Regionschef i Øst, på +45 61 61 05 47 eller på jens.kofoed@euromaster.com.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euromaster Danmark A/S

Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Danmark
Euromaster Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094